30 / 04 / 2024

Siemens Alttan Donduruculu Buzdolabı kaç TL, özellikleri neler? İşte Siemens 20 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens Alttan Donduruculu Buzdolabı kaç TL, özellikleri neler? İşte Siemens 20 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens KG76NCWE0N iQ500 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 75 cm XL kapasitelidir. Ayarlanabilir raf sistemi sayesinde geniş saklama alanı oluşturulur.  Peki AirFresh filtre ne işe yarıyor? Cihaz ne kadara satılıyor? 



Siemens Alttan Donduruculu Buzdolabı kaç TL, özellikleri neler? İşte Siemens 20 Mart 2023 fiyat listesi
Siemens XL kapasiteli buzdolabı büyük peynir tahtalarınızı veya hacmi büyük olan yiyeceklerinizi buzdolabınız içerisine rahatça koymanıza imkan tanır. En sevdiğiniz yiyeceklerinizi hacmi ne kadar büyük olursa olsun ayarlanabilir raflar sayesinde rahatlıkla koyabilirsiniz. 

Siemens buzdolabında yer alan hyperFresh Plus teknolojisi, sebze ve meyvelerinizi daha uzun süre taze ve canlı tutar. Kaydırma çubuğunu kullanarak, çekmecedeki nem düzeyini içerisine yerleştirdiğiniz ürünlere göre ayarlama yapabilirsiniz. TouchControl elektronik sayesinde kapı üzerindeki ekran üzerinde tek bir dokunuş ile tüm fonksiyonları kişiselleştirebilirsiniz.

Cihazda bulunan EasyAccess cam raflar sayesinde artık buzdolabınızdaki herşeye rahatça ulaşabilirsiniz.Emniyetli camdan yapılan bu raflar yiyeceklerinizi kolayca alıp koymanızı sağlar.Ayarlanabilir raflar sayesinde daha esnek ve geniş saklama alanı elde edersiniz.

Ayarlanabilir cam raf sistemi farklı boyutlarda ürünleri yerleştirme kolaylığı sağlar. Dolabın içerisine yerleştirilmiş ek rafları ile saklama alanını ihtiyaçlarınıza göre ayarlamanız mümkündür. Dondurulmuş gıdalarınızı korumak ve enerji verimliliği sağlamak için artık dondurucunuzun buzunu çözdürmeniz gerekmez.

NoFrost teknolojisi buzdolabının nemini alır ve havayı kuru tutar. Böylece iç duvarlarda veya yiyeceklerinizin üzerinde buzlanma oluşmasını önleyerek, sizi buz çözdürme derdinden tamamen kurtarır. Buzlanmayan dondurucunuz daha verimli çalışacağı için enerji tasarrufu da elde etmiş olursunuz. 

Peki Siemens alttan donduruculu buzdolabında yer alan AirFresh filtre ve SuperCooling özelliği ne işe yarıyor? 


Geri Dön