28 / 04 / 2024

Tefal Çelik Demlikli Çay Makinesi kaç TL, özellikleri neler? İşte Tefal 11 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal Çelik Demlikli Çay Makinesi kaç TL, özellikleri neler? İşte Tefal 11 Mart 2023 fiyat listesi

Çay makinesini değiştirmek isteyenler için, Tefal tea expert deluxe çelik demlikli çay makinesinin kaç liraya satıldığını ve özelliklerini araştırdık. İşte Tefal 11 Mart 2023 fiyat listesi..



 Tefal Çelik Demlikli Çay Makinesi kaç TL, özellikleri neler? İşte Tefal 11 Mart 2023 fiyat listesi
Tea Expert Deluxe tasarımsal ve özellik bakımından çoğu kişinin taktirini kazanır. Tefal Tea Expert Deluxe çay makinesinin ağırlığı 1.62 cm olarak bilinir. Son derece hafif yapısı olan teknolojinin genişliği 22 cm ve derinliği de 21.7 cm olacak şekildedir. Ayrıca Tefal Tea Expert Deluxe demliğin 1 litrelik demlik kapasitesi vardır bununla birlikte  1.8 litrelikte su ısıtma kapasitesine sahiptir.

1650 Watt’lık enerji harcayarak ile çok kısa bir süre içinde çayları hazırlar. Susuz çalışma emniyeti ile çok daha güvenli bir kullanım sunan Tefal Tea Expert Deluxe, su eklemeyi unuttuğunuzda otomatik olarak durur ve çalışmaz. Bununla birlikte su kaynadığında da kaynatma işlevini otomatik olarak durdurur. İkaz sesini duyduğunuzda kaynama işleminin bittiğini size haber verir. 

Tefal Tea Expert Deluxe çay makinesi ile kıvamlı ve lezzetli çaylar hazırlamak mümkün.Tefal çelik demlikli çay makinesi pratik bir biçimde çay demlemenize yardımcı olan fonksiyonel bir küçük ev aleti modeli olarak karşınıza çıkar. Geniş iç hacimli olarak kullanıcılarının beğenisine sunulan Tefal Tea Expert Deluxe, 1 litrelik demlik kapasitesiyle ideal bir kullanım deneyimi sunarak kullanıcılarının beğenisini kazanır.

XL kapasitesi sayesinde lezzetli çaylar hazırlanabilir, kalabalık misafirler her daim gönül rahatlığı ile ağırlanabilir. Tefal Tea Expert Deluxe çay makinesi özellikleri arasında yer alan paslanmaz çelik çay filtresi sayesinde kullanıcılarına kaliteli ve tozsuz bir demleme deneyimi yaşatır.

Peki Tefal çelik demlikli çay makinesi ne kadara satılıyor? 


Geri Dön