28 / 04 / 2024

Profilo'nun Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadar? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo'nun Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadar? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabını yenilemek isteyenlerin kaçırmak istemeyeceği fırsat Profilo'da. Profilo buzdolapları bir çok yeni teknolojiye sahip olmasının yanında iç hacimleri oldukça geniştir. NoFrost teknolojisi ile çözdürme işlemine son veren geniş ailelerin tercihi Profilo buzdolabı 3 şubat 2023 fiyat listesi



 Profilo nun Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadar? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi
Her evin vazgeçilmezi olan buzdolapları yaz kış demeden bir çok gıdanın uzun süre taze kalmasını sağlar. Profilo'nun üstten donduruculu buzdolabı geniş ailelerin tercih ettiği geniş hacimli buzdolaplarıdır.

PROFİLO BUZDOLABININ ÖZELLİKLERİ

  • Buzdolabının dış ön yüzeyinde bir adet dijital ekran paneli yer alır bu ekran üzerinden dolabın anlık ısı seviyesini takip etmek kolaydır.İki kapılı ve üstten donduruculu şekilde tasarlanan buzdolabının beş adet kapı rafı sistemi mevcuttur. 
  • Soğutucu alan içerisinde dört adet raf sistemi bulunur. Açık kapı uyarı sistemi sayesinde kapı belli bir süre açık kaldığında sesli ikaz verir. Böylece dolap ısı seviyesinin değişmesi engellenmiş olur. 
  • Buzdolabının soğutucu alanında su ve buz pınarı sistemi bulunmaz. LED aydınlatmalı tasarımı sayesinde yiyeceklerin seçimi kolaydır. Buzdolabında hızlı dondurma özelliği bulunuyor. Bu sistem sayesinde kısa sürede işlevsel sonuçlar elde ediliyor. 
  • Profilo marka buzdolabının dondurucu alanında buzmatik sistemi yer alıyor. No Frost teknolojisi ile donatılan buzdolabı, soğuk hava üfleme tekniği kullanıyor. Bu teknik sayesinde tüm yiyeceklerin eşit bir şekilde dondurulması sağanmış oluyor. Aynı zamanda donmuş yiyeceklerde koku oluşması engelleniyor. 
  • No Frost sistemi ile tasarlanan buzdolabı, soğuk hava üfleme tekniği sağlıyor. Bu uygulama sayesinde tüm yiyeceklerin eşit bir şekilde soğutulması mümkün oluyor.

Peki ürünün teknik özellikleri ve fiyat listesi nedir?


Geri Dön