29 / 04 / 2024

Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’nde tam 2.000 TL indirim!

Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’nde tam 2.000 TL indirim!

Arçelik, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli haberi duyurdu. Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi, Oliz’e özel 2 bin TL indirimle satışa sunuldu.



Bulaşık makinesi almak isteyenlerin kaçırmaması gereken fırsat Arçelik’ten geldi. Arçelik, üstün teknolojisi ve cazip fiyatıyla tüketiciler tarafından büyük ilgi gören ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’ne Oliz’e özel 2 bin TL indirim yaptı. Arçelik, büyük ses getiren kampanyasını resmi internet sitesinden duyurdu.

SUPERDRY

ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’nde bulunan SuperDry teknolojisi ile bulaşık makinesi kusursuz kurutma performansı ile buluşuyor. İnovatif teknolojisiyle içine yerleştirilen ekstra ısıtıcı parlatıcı kullanmasa da en etkin kurutmayı sağlatarak fark yaratıyor.

Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’nde tam 2.000 TL indirim!

DEEPCLEAN

DeepClean teknolojisi, ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’ndeki sepetin dörtte birlik kısmında etkili olacak şekilde içeri yerleştirilen bir aparat yardımıyla, aparatın üzerine yerleştirilecek şişeler ve tencereler için özel yıkama alanı sağlıyor. Kullanılan aparat yardımıyla üzerine yerleştirilen şişiler (3 taneye kadar), kavonazlar, sürahiler, yağdanlık, tencere ve tavalar için odaklanmış su gücü sağlayarak beş kata kadar kusursuz bir yıkama yapıyor.

Peki, Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’nin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? Oliz’e özel kaç TL? İşte merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön