04 / 05 / 2024

Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi Chrome, 8 kişiye yetecek kadar çay demleme kapasitesi ve konuşabilme özelliği ile mutfaklarda yerini alıyor.



 Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 5 Mart 2023 fiyat listesi
Karaca Çaysever hem çay makinesi hemde su ısıtıcısı olarak kullanılır. Su haznesini daima sıcak tutarak istediğiniz zaman sıcak su elde etmenizi sağlar. Bununla birlikte sizi çay demleme ve ya sukaynama işlemi bittiğinde sesli bir şekilde uyarır.

ÇAY MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Çayınızı otomatik demleyen Çaysever Chromenin konforunu yaşayın, haznesine su ve çayı ekleyin, gerisini ona bırakın. 2500 Watt gücünde, su kaynatma ve mama suyu hazırlama işlemini pratik bir şekilde gerçekleştiryor.
  • Çaysever Chrome ile damıtma tekniğiyle demlenen çayın tazeliği de keyfi de çok daha uzun sürer. Konuşan çay makinesinin en ideal demleme ısısı olan 90 derecede demlediği çayın yaprakları yanmaz. Bu sayede çayınız hem daha sağlıklı hem de daha lezzetli olur.
  • Çaysever Chromenin su kaynatma ve demlemenin tüm aşamalarında kullanıcısına sesli olarak haber verir. Demlenme aşamasında ve demlendikten sonra sizi sesli olarak uyarır.
  • Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi Chrome, ile demlenen çayınız 60 dakika boyunca taze kalır. Çay demlendiğinde sesli uyarıya ek olarak tazeliğin rengi olan yeşil ışık yanar ve tüketmeniz için size sinyal verir. Ancak çayın tazeliği kaybolduğunda ışık kırmızıya döner.
  • Çaysever yalnızca çay demlemekle kalmaz. Gövdesindeki kaynatma düğmesiyle suyu 100 derecede kaynatıp kettle olarak kullanmak mümkündür. Biberon düğmesiyle de suyu bebek maması için ideal ısı olan 40 derecede ısıtılır. Böylece ebevenlerden tam not alır.
  • Siyah renkli çay makinesinin gövde malzemesinde plastik, demlik malzemesinde cam tasarlanıyor.Cam malzemeli demlik bölmesi daha hijyenik bir deneyim ortaya koyuyor.Cam malzemeli demlik bölmesi kolay bir şekilde temizlenebiliyor.


Peki çay makinesinin teknik özellikleri neler? 


Geri Dön