02 / 05 / 2024

Bu fırsat kaçmaz! LG F0L9DGP2S 14/8 Kurutmalı Çamaşır Makinesi'nde 7 bin TL indirim fırsatı! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Bu fırsat kaçmaz! LG F0L9DGP2S 14/8 Kurutmalı Çamaşır Makinesi'nde 7 bin TL indirim fırsatı! 2 Mart 2023 fiyat listesi

LG F0L9DGP2S 14/8 Kurutmalı Çamaşır Makinesi, yapay zeka teknolojisinden yararlanarak çamaşır yıkama ve kurutma işlevini sistemsel hale getiriyor. Peki bu yapay zeka teknolojileri neler? 



Bu fırsat kaçmaz! LG F0L9DGP2S 14/8 Kurutmalı Çamaşır Makinesi nde 7 bin TL indirim fırsatı! 2 Mart 2023 fiyat listesi
Çamaşırlar gelişmiş teknolojiye sahip makinede zarar görmeden yıkanır. Yine aynı makinede çamaşırlar buhar teknolojisi ile nemden tamamen arınır ve kullanıma hazır hale gelir. Yıkarken ve kuruturken hiç bir şekilde kıyafetin özüne dokunmaz. 

KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • LG Electronics (LG), yeni çamaşır makinesi - kurutucu ikilisi ve LG WashTower ile çamaşır yıkamanın daha akıllı ve sorunsuz yolunu seçerek kıyaftleri hem yıkıyor hemde kurutuyor. 
  • LG'nin gelişmiş AI DD teknolojisi ile yük boyutunu, kumaş tipini ve bir giyim eşyasının kirlilik seviyesini algılayabilen, otomatik olarak doğru miktarda deterjan ekleyerek ve optimize edilmiş temizlik için yıkama stilini ayarlayan özelleştirilmiş performans ortaya koyuyor.
  • Yeni çamaşır makinesi, çamaşırları temiz ve taze tutmak için LG'nin buhar teknolojisini kullanıyor. LG'nin Smart Pairing™ özelliği, kullanıcıya daha fazla kolaylık sağlamak için çamaşır makinesinden kurutucuya bilgi göndererek en uygun kurutma döngüsünün ayarlanmasını sağlıyor.
  • LG, dünyada sadece LG markalı çamaşır makinelerinde bulunan “Steam™” özelliği sayesinde, alerjik reaksiyonlara neden olan ev akarlarını ve enfeksiyonlara neden olan bakterileri yüzde 99,9'a varan oranda yok ederek hijyen içerek kıyafetler ortaya koyuyor.
  • LG ThinQ rutinlerini kullanarak, akıllı ev cihazlarınızı ister uyurken, ister tatildeyken veya eve dönerken sorunsuz çalışacak şekilde otomatik hale getirebilmeniz mümkün hale geliyor. Uyku modunu açıp ve tüm işi LG ThinQ cihazlarına bırakıp iyi bir gece uykusu çekebilirsiniz .

Peki LG kurutmalı çamaşır makinesinde bulunan sesli asistan yapay zekasının işlevi nedir?
 


Geri Dön