06 / 05 / 2024

Çamaşır Makinesini yenilemek isteyene büyük fırsat! Carrefour'dan yüzde 16 indirim... 31 Aralık fiyat listesi

Çamaşır Makinesini yenilemek isteyene büyük fırsat! Carrefour'dan yüzde 16 indirim... 31 Aralık fiyat listesi

CarrefourSA'nın yılın son kampanyasını değerlendirmek isteyenler, CarrefourSA Kart'a Özel %16 Tasarruf etmenizi sağlayacak bir imkan teklif ediyoruz. LG F0L9DGP2S 14/8 Kurutmalı Çamaşır Makinesi için haberimize bakın. LG F0L9DGP2S 14/8 Kurutmalı Çamaşır Makinesi ne kadar? 



Yeniyıl kampanyaları arasında LG F0L9DGP2S 14/8 Kurutmalı Çamaşır Makinesi de var. Gücünü ve özelliklerini öğrenmek için haberimzide geçen detalara bir gözatın. Yeni özellikler ve hayatı kolaylaştırmak için donatılan elektronik cihazlar ev hanımlarını daha çok cezbediyor. LG markası da Türkiye'de elektrik elektronik alanda 
kendini kanıtlamış bir marka olduğu da düşünüldüğünde, ihtiyaçlarınızı karşılamak için tercih edilenler arasında ilk sıralrda yer alıyor.


%14,5 Daha Fazla Kumaş Koruma ile Akıllı Bakım

AI Inverter Direct Drive, temizleme performansını en üst düzeye çıkarır ve giysilerinizin ömrünü uzatır.

Çamaşır Makinesini yenilemek isteyene büyük fırsat! Carrefour dan yüzde 16 indirim... 31 Aralık fiyat listesi

AI DD nedir?

AI DD kumaş için en uygun yıkama ayarını seçmek üzere kumaşın ağırlığını ve yumuşaklığını algılar. Hem Çamaşır Hem Kurutma Makinesi LG'nin hepsi bir arada çamaşır ve kurutma makinesiyle alandan tasarruf edin, ailenize yer açın. Tüm İşleri Daha Kısa Sürede Yapın Artık LG'nin alanı optimize edilmiş yıkama tamburu ile
her seferinde daha fazla çamaşır yıkayabilirsiniz. Kumaştaki Alerjenlerin %99,9'undan Buharla Kurtulun
Giysilerinizi, alerjenlerin %99,9'unun LG Steam™ ile temizleneceğini bilmenin verdiği güvenle giyin
BAF (British Allergy Foundation) onaylı Allergy Care programı, ev tozu ve alerjenleri %99,9 oranında azaltır.
Bir resim önden yüklemeli çamaşır makinesinin önündeki temperli cam kapıya odaklanmıştır. İkinci resim, paslanmaz çelik tasarıma odaklanan tamburun içini gösterir. LG F0L9DGP2S 14/8 Kurutmalı Çamaşır Makinesi ne kadar?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön