11 / 05 / 2024

Arçelik'in son teknoloji bulaşık makinesi en ucuz nerede? 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Arçelik'in son teknoloji bulaşık makinesi en ucuz nerede? 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Altı programlı bulaşık makinesi otomatik kapı açma özelliği, en uç noktaya kadar temizlemesiyle öne çıkıyor. Makinenin en uygun fiyatlı adresi şöyle....



Sonbahar sezonunun öne çıkan bulaşık makinelerine baktık. Arçelik'in 6166 SC makinesi, hijyen ve derinlemesine temizlik vaadiyle dikkat çekiyor. 

Ürünün an itibarıyla en uygun fiyatlı adresi de böyle... 

Arçelik 6 Programlı Bulaşık Makinesi

En uygun fiyatı: 8.999,63 TL

En uygun adresi: pttavm.com.tr

Otomatik Kapı Açma Özelliği Program sonunda kapıyı otomatik açarak ortamdaki doğal hava akışını kullanır ve ekstra enerji harcamadan kurutma performansını üst seviyeye çıkarır.

Yeni nesil yıkama teknolojisi CornerWash makinenizin en köşelerine bile erişen su püskürtme sistemi ile erişilmesi güç noktalarda bile mükemmel temizlik sağlar.

 Arçelik in son teknoloji bulaşık makinesi en ucuz nerede? 15 Ekim 2022 fiyat listesi...
DeepClean teknolojisi, bulaşık makinenizdeki sepetin dörtte bir kısmında etkili olacak şekilde içeri yerleştirilen bir aparat sayesinde, aparatın üzerine yerleştirilecek şişeler ve tencereler için özel yıkama alanı sağlıyor.

Kullanılan aparat sayesinde üzerine yerleştirilen şişeler (3 adete kadar), kavonazlar, sürahiler, yağdanlık, tencere ve tavalar için odaklanmış su gücü sağlayarak 5 kata kadar mükemmel bir yıkama gerçekleştirmektedir.

Otomatik Kapı Açma özelliği program sonunda kapıyı otomatik açarak ortamdaki havanın kullanımı ile ekstra enerji sağlamadan kurutma performansını üst seviyeye çıkarıyor.


Geri Dön