29 / 04 / 2024

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.



Beyaz eşyadan küçük ev aletlerine kadar her alanda elektronik cihazlar üreten Arçelik, ürettiği Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi ile sınıfında oldukça iddialı bir konumda yer alıyor. Aynı zamanda, bu kombi için indirim kampanyası da düzenleyen Arçelik, bu kombiyi alana termostatın sadece 99 TL olacağının müjdesini verdi. Bu nedenle, haberi alanlar, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombinin teknik özelliklerini araştırmaya başladı.

KONVANSİYONEL KOMBİ VE YOĞUŞMALI KOMBİ ARASINDAKİ FARK

Konvansiyonel kombilerde yanan doğal gaz nedeniyle ortaya çıkan atık gaz ve beraberinde oluşan su buharı direkt bacadan dışarı çıkar. Yoğuşmalı kombilerde ise atık gaz sisteminin önüne ilave edilen ısı eşanjörü ile gaz bacadan çıkmadan gazdaki su buharı ayrıştırılıp enerjiye dönüştürülerek tekrar kullanılır. Bu sayede, doğal gaz kullanımında verim arttırılır. Ayrıca, çevreye zararlı gaz salınımı azaltılır.

Verimliliği yüksek olan tam yoğuşmalı kombiler, en yüksek düzeyde tasarruf sağladığı için önemli bir yere sahiptir.

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

YOĞUŞMALI KOMBİ ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?

Yoğuşmalı kombi seçerken kullanılacak alanın metrekaresi, tercih edeceğiniz ürünün kapasitesin belirlemek bakımından öncelikli öneme sahiptir. Daha sonra yoğuşmalı kombiden yeteri kadar verim alabilmek amacıyla planlanan tesisat ve petek miktarını kontrol etmek gerekir. Yoğuşmalı kombiler, yüksek teknolojiye sahip olduğu için güvenilir markalar seçilmelidir. Aynı zamanda, yıllık yaptırılması gereken bakımlar için güçlü bir servis ağı olmasına özen gösterilmelidir.

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

ARÇELİK ATRİA 24 PREMİX YOĞUŞMALI KOMBİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Kapasite (kW): 24

  • Mevsimsel Mahal Isıtma Enerji Verimliliği Sınıfı: A

  • Maksimum Sıcak Su Debisi: 14 L/min

  • Su Isıtma Yük Profili: XL

ARÇELİK ATRİA 24 PREMİX YOĞUŞMALI KOMBİ FİYATI

Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi, Arçelik’in resmi internet sitesinde 20 bin 999 TL’den satışa sunuldu. Aynı zamanda, bu ürünü alanlar sadece 99 TL’ye termostata sahip olabilecek.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 24 Ağustos 2023 tarihinde saat 04.25'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.15 Türk Lirası, Euro 29.54 Türk Lirası, altının gramı ise 1676 Türk Lirası değerindedir.

Grundig VCP 3930 şarjlı dik süpürge ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Ankastre set almak isteyenlere müjde! Simfer 3’lü ankastre sette dev indirim!

Bulaşık makinesi almak isteyenlere müjde! Sınıfının en iyilerinden Profilo BMS662V5 solo bulaşık makinesi satışa çıktı!


Geri Dön