Beyaz Eşya

Arçelik'ten geniş hacim buzdolabı alımına özel 2.500 TL değerinde Telve hediye!

Arçelik, ocak ayına özel seçili buzdolaplarında 2.500 TL'ye varan indirim kampanyası sunduğu açıklandı. Buna göre, işte kampanyalı ürünler haberin ayrıntıları... 

Arçelik, yaptığı kampanyalar kapsamında ocak ayına özel seçili buzdolaplarında 2.500 TL'ye varan indirim yaptığını açıkladı. Uygulanan bu kampanya kapsamında  1-15 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olacağı kaydedilmiştir.  Bu kampanya sadece Oliz kullanıcılarına özel bir kampanyadır ve her kampanyadan 1 defa faydalanılabilir. Kampanya kapsamındaki ürünler ise stoklarla sınırlıdır.

Türkiye'nin en iyi beyaz eşya markalarından birisi olan Arçelik'te ocak ayına özel bir indirim kampanyası sunmaktadır. Bu kapsamda da Arçelik,391641 EI Gardırop Tipi Buzdolabı indirim yapıyor.

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

Arçelik,391641 EI Gardırop Tipi Buzdolabı  Toplam Hacim (L)580 L, Ürün Rengi Leke Tutmayan İnoks.

FullFresh+ Teknolojiye sahip.

FullFresh+ teknolojisine sahip buzdolapları özel sebzelik tasarımı ve hava kanalları sayesinde hassas bir nem kontrolü sağlar.

Kahvaltılık Çekmecesi bulunuyor

Üründe bulunan kahvaltılık çekmecesi hem kısa sürede tüketilecek et ve balıklar hem de kahvaltılık malzemelerin soğuk olarak saklanması için ideal bir alan sağlamaktadır.

Kahvaltılık Çekmecesi VitaminZone teknolojiside bulunmaktadır

Arçelik VitaminZone teknolojisi doğal gün ışığı döngüsünü simüle eder. Böylelikle  buzdolabındaki meyve ve sebzelerin taze ve canlı görünümünün yanı sıra vitamin değerleri de daha uzun süre korunmaktadır.

FullFresh+ Teknolojisi Mevcut

FullFresh+ teknolojisine sahip buzdolapları özel sebzelik tasarımı ve hava kanalları sayesinde hassas bir nem kontrolü sağlar. Burada saklanan gıdaların bozulma ve bayatlaması gecikir.
Yine üründe yeşil sebze ve meyveleri üç kata kadar taze tutar, güvenli olarak korumaktadır.

Prosmart Inverter Kompresör Özelliği

Üründe sıcaklık dalgalanmalarını en düşük seviyeye indirerek daha az enerji ile  daha etkin bir soğutma yapmaktadır. Standart buzdolaplarına göre dört kata kadar daha sessiz çalışan Prosmart Inverter Kompresör evinizin huzurunu korur.

Hızlı Dondurma Sistemi

Bu özellik sayesinde dondurucuya saklamak istediğimiz gıdalarımızı da hızlı bir şekilde dondurarak besin değerlerinin düşmemesini sağlamaktadır.

Kapı açık alarmı bulunmaktadır

Ürününüzün kapısı 1 dakika açık kaldığında uyarı sesi gelmektedir.  Dolap kapısını kapattığınızda veya varsa, ekran düğmelerinden herhangi birine bastığınızda bu ses kesilir.

ÜRÜNÜN FİYATI

391641 EI Gardırop Tipi Buzdolabı Fiyatı 47.739 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 08 Ocak 2024 tarihinde saat 19:28'de yazılmıştır. An itibarı ile dolar kuru 29.97 Türk Lirası, Euro 32.88 Türk Lirası, altının gramı ise 1.953 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik kombilerde ocak ayına özel 2.000 TL'ye varan indirim...

Arçelik'ten ocak ayına özel 9 kg kurutma makinesinde yüzde 50 indirim kampanyası!

Arçelik Imperium TV'lerde yeni yıla özel indirim kampanyası!