28 / 04 / 2024

Arçelik Imperium TV'lerde yeni yıla özel indirim kampanyası!

Arçelik Imperium TV'lerde yeni yıla özel indirim kampanyası!

Arçelik, seçili TV'lerde aralık ayına özel olarak indirim kampanyası yapıyor. Arçelik aralık ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...



Arçelik tarafından uygulanan bu kampanya21-31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Bu kampanya sadece Oliz kullanıcılarına özel bir kampanyadır ve her kampanyadan 1 defa faydalanılabilir. Kampanya kapsamındaki ürünler ise stoklarla sınırlıdır.

Türkiye'nin en iyi beyaz eşya markalarından biri olan Arçelik'te aralık ayına özel bir indirim kampanyası sunuyor. Arçelik, Imperium 9 Serisi A65 C 985 B/ 65" 4K Smart
Android TV'ler indirim yapır. İşte, Imperium 9 Serisi A65 C 985 B/ 65" 4K Smart Android TV'nin özellkileri. 

Dolby Vision

Imperium 9 Serisi A65 C 985 B/ 65" 4K Smart Android TV'de Dinamik bir HDR formatı olan Dolby Vision, bu formatı İLE içeriklerdeki her bir sahneyi daha kaliteli bir görüntü deneyimi için optimize etmektedir. En parlak ve en karanlık noktalar arasındaki derinliği ortaya çıkararak daha çok detay görmenizi sağlar.

Android İşletim Sistemi mevcut

Üründe bulunan, Android işletim sistemine özel binlerce uygulama ve oyuna erişip TV'nize kumandanızdan* Google Asistan ile sesli komut verebilirsiniz. Dilediğiniz oyunu indirip Android TV'nizde oyun konsoluna ihtiyaç duymadan oynayabilirsiniz.  *Kumanda üzerinden sesli kontrol model bazlı değişiklik gösterebilir.

WCG (Renk Geliştirme Teknolojisi) bulunuyor

Arçelik TV'nizdeki Renk Geliştirme Teknolojisinin (WCG) sunduğu geniş renk dünyası ile en gerçekçi görüntü kalitesi ve en canlı renkler harşka bir şekilde yakalanır.

ELAC Ses Teknolojisi mevcut

Uzman Alman markası ELAC’ın geliştirdiği akustik ses tasarımı sayesine izlenilen tüm içeriklerde sinemadaki gibi zengin ve çok boyutlu bir ses deneyimi yaşabilirsiniz.

Arçelik Imperium TV lerde yeni yıla özel indirim kampanyası!

Ekran Çözünürlüğü (UHD 4K)

FHD TV’den 4 kat daha fazla piksele sahip olan 4K UHD TV ile her sahnedeki en küçük ayrıntıları bile görebilirsiniz. 4K UHD TV'ler yüksek çözünürlüklü, kusursuz, gerçek bir görüntü deneyimi sunar.

Parlak Pikselsiz Ekran Garantisi

Televizyon panellerinde görülebilen parlak beyaz pikseller keyfinizi bozmasın! Parlak piksel hatası ile karşılaşılması durumunda televizyonunuzu anında yenisi ile değiştiriyoruz. Yüzde 100 parlak pikseller için geçerlidir.

Arçelik Akıllı Kumanda seçeneği

Telefonunuza indireceğiniz uygulama ile TV’nizi kolayca kontrol edebilirsiniz. Favori kanal listenizi oluşturun, touchpad ve telefon klavyesiyle internette kolayca gezebilirsiniz.

ÜRÜNÜN FİYATI

Imperium 9 Serisi A65 C 985 B/ 65" 4K Smart Android TV fiyatı 29.699 Türk Lirası.

Oliz'e Özel 28.449 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 25 Aralık 2023 tarihinde saat 14.58'da yazılmıştır. An itibarı ile dolar kuru 29.26 Türk Lirası, Euro 32.25 Türk Lirası, altının gramı ise 1.931 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik Geniş Hacimli Buzdolaplarında 6.000 TL'ye varan indirim kampanyası!

Arçelik'ten kasım ayına özel Ankastre Bulaşık Makinelerinde 2.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik’ten kasım ayına özel seçili set alımlarında 3.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik'ten 15.000 TL'ye varan dev indirim kampanyası!

 


 


Geri Dön