06 / 05 / 2024

Arda Turan, Altınoluk'ta 2 villa aldı!

Arda Turan, Altınoluk'ta 2 villa aldı!

Arda, oksijen zenginliğinde Alp Dağları ile yarışan bölgede 'kaplıca oteli işine' girmeyi planlıyor



Geleceğe yatırım yapma kararı veren Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, Balıkesir'in sayfiye yeri Altınoluk'ta 2 lüks villa aldı. Villalardan birisini ailesine hediye etti. Yıldız oyuncu bununla da yetinmedi. Gözde tatil yörelerinden Altınoluk ile Akçay arasında kalan Güre'de de arsa arayışına koyuldu. Bu arsaların parasını da şimdiden kenara ayırdı.

Arda Turan, sahildeki villa yatırımı sonrası dağlık bölgeleri inceledi. Bir süre önce Güre'ye gittiği öğrenilen Arda, bu bölgede bulunan Avrupa'nın en büyük kaplıca otelini ve yine bu otelin yanında Ruslar'ın yatırım amaçlı aldığı arsayı gezdi. Kendisine de arsa gösterilmesini isteyen Arda, önerileri beğenmedi. Ruslar'ın arsasını ve söz konusu termal oteli gösterip "Bana da onlarınki gibi tesis yapılabilecek büyüklükte ve düzlük bir alanda arsa bulun" dedi.

FİKİR CANER'DEN

Arda bölgeye yatırım fikrini, aynı zamanda Balıkesirli olan Caner Erkin'den aldı. İki futbolcu milli takımın alt kademelerinden beri arkadaş. Galatasaray'da birlikte oynayar ikili, geçen sezon bir idmanda kavga etmiş ancak tartışma kısa sürmüştü. Caner'in zaman zaman Arda'yı memleketine götürdüğü ve yıldız futbolcunun buraya hayran kaldığı öğrenildi.

KARARI SONRA VERECEK

Altınoluk bölgesi, İsviçre Alp leri'nden sonra oksijen zenginli olarak dünyada ikinci sırada gösteriliyor. Güre de Kazdağı eteklerinde benzer özelliklere sahip. Galatasaraylı oyuncu, alacağı arsayı otel olarak değerlen direbilir. Ancak arsanın kıymet lenmesi sonrası satma kararı de verebilir. Kesin olan şu ki, doktorların özellikle astım hastaları için önerdiği bu bölge, Arda'nın hem yaşamak hem de yatırım amaçlı dikkatini çekmiş durumda.
Telegol


Geri Dön