01 / 05 / 2024

Arda Turan, Madrid'de bahçeli ev arıyor!

Arda Turan, Madrid'de bahçeli ev arıyor!

Atletico Madrid'e transfer olan Galatasaray'ın 'eski' kaptanı Arda Turan, İspanya'daki ilk günlerinde ailesini ve arkadaşlarını ağırlayabileceği bahçeli bir ev arayışına girdi. Arda Turan, Atletico Madrid tesislerine yakın ev bakacak



HTSPOR muhabiri Erhan Telli, Arda Turan ile birlikte İspanyadaki yeni kulübü Atletico Madridin Majadahondadaki tesislerinde biraraya geldi. Arda Turan, Madrid'de bahçeli bir ev arayışına gireceğini söyledi. İşte Arda Turan röportajından o bölüm:

"İlk işim İspanyolca öğrenmek olacak. 2 günde 15-20 kelime öğrendim bile. Yabancılık çekmemek için dil öğrenmem gerektiğini biliyorum. Bahçe içinde bir ev kiralamak da diğer isteğim. Ailem ve arkadaşlarım gelince, rahatlıkla ağırlayacağım bir ev bulacağım. Hamit (Altıntop) bana bir kaç yer tavsiye etti. Tesislere yakın ev bakacağım. Sonra da araba alıp, yolları öğrenmem gerek. (Kiralık aracımızın Navigasyonuna bakarak!) Tabii ki navigasyon cihazı da en büyük yardımcım olacak. Aslında Madridi daha ilk kez görüyor gibiyim. Daha önce Milli Takım ile de, Galatasarayla da geldim. Ama bu kadar gezip görme fırsatını bulamadım. Gerçekten çok güzel bir şehir. Son derece sakin ve huzurlu. Burada futbol oynamak için herşey müsait.

Erhan Telli / HTSPOR


Geri Dön