27 / 04 / 2024

Ardahan'da kentsel dönüşüm kapsamında 540 konut yapılacak!

Ardahan'da kentsel dönüşüm kapsamında 540 konut yapılacak!

30 Mart Mahalli İdari seçimlerinde ikinci kez Belediye Başkanlığına seçilen Faruk Köksoy, kentsel dönüşümde 540 konutluk projenin son aşamasına geldiklerini, yakında bir zamanda yıkımların başlayacağını söyledi...



Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, kentsel dönüşümde 540 konutluk projenin son aşamasına geldiklerini, yakında bir zamanda yıkımların başlayacağını söyledi. 


30 Mart Mahalli İdari seçimlerinde ikinci kez Belediye Başkanlığına seçilen Faruk Köksoy, yerel basınla ilk kez yemekte bir araya geldi. Köksoy, yemekte belediyenin yeni projeleri, devam eden projeleri ve Ardahan'ın değişimi-dönüşümü ile ilgili. sosyal-kültürel faaliyetler gibi birçok konuya değindi. AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar'ın da eşlik ettiği yemekte, Başkan Köksoy ve Baydar gazetecilerin sorularını da cevapladı. 


Başkan Köksoy, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkeye hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Köksoy. şunları söyledi: "Değerli arkadaşlar, ikinci kez göreve geldiğimiz bu iki buçuk aylık dönemde neler yaptık ve ikinci dönemde neler yapacağız, bu projelerimiz üzerinde durmak istiyorum. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; 30 Mart'tan sonra geçen iki buçuk aylık sürenin yarısını ben Ankara'da geçirdim. Çünkü geçen beş yıllık sürede bu yoğunlukta bir  Ankara  programım olmamıştı. Bunun sebebi, ikinci 5 yıllığın daha başındayken en iyi şekilde değerlendirmektir. Bu anlamda belediyemizin üzerinde iki yıldır çalıştığı ve belediyemizde kurduğumuz proje ofisinin de hazırladığı projeleri, bakanlıklar nezdinde takip ettiğimiz şehrimizin altyapı-üstyapı ve dönüşüm projelerini yakinen izlemek için ve başlangıçlarını yapmak için bu kadar süreyi Ankara'da geçirdim. 



Ayrıntılı Haber 


Geri Dön