30 / 04 / 2024

ardahanda 540 konutluk proje

ardahanda 540 konutluk proje

30 Mart Mahalli İdari seçimlerinde ikinci kez Belediye Başkanlığına seçilen Faruk Köksoy, kentsel dönüşümde 540 konutluk projenin son aşamasına geldiklerini, yakında bir zamanda yıkımların başlayacağını söyledi...

360 Kurtköy projesinin yüzde 25’i sahiplerini buldu!

Hanesel Yapı&Demirbaş Yapı tarafından Kurtköy’ü tepeden 360 derece gören bir konumda inşa edilen 360 Kurtköy projesinde satışlar büyük bir hızla devam ediyor. 540 konutluk projenin yüzde 25’i, 3 ay gibi kısa bir sürede sahiplerini buldu.

360 Kurtköy manzarası ve lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Kurtköy'de 540 konutluk yeni ve çok farklı bir proje yükseliyor. Bölgenin en büyük projesi 360 Kurtköy'de unutulan komşuluk ilişkileri yeniden canlanacak...

Yeni Karesi projesinde 540 daire satışta!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki BALTOK, 2.400 konutluk projeye başlıyor. Kentleşme hamlesi olarak görülen ‘Yeni Karesi’ projesinde 540 daire satışa çıktı.

Balıkesir Belediyesi'nden 2 bin 400 konutluk kentleşme hamlesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki BALTOK, 2.400 konutluk projeye başlıyor. Kentleşme hamlesi olarak görülen ‘Yeni Karesi’ projesinde 540 daire satışa çıktı.

Demir İnşaat Beylikdüzü'ne 900 konutluk proje yapacak!

Beylikdüzü’nde 500 milyon lira bedelle 900 konutluk bir projeye imza atacaklarını anlatan Demir, "Arsa bedeliyle birlikte 500 milyon liralık bir proje olacak. Buradan 630 milyon liralık getiri bekliyoruz. "diye konuştu.

Kepez'e 300 konutluk yeni siteler yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel’in ilk döneminde biten TOKİ konutlarındaki hak sahipleri 5 yıldır alamadıkları tapularına kavuştu. Türel, bölgede 300 konutluk yeni siteler yapılacağını söyledi.

Kepez'e 300 konutluk TOKİ siteleri yapılacak!

Biten TOKİ konutlarının 5 yıldır unutulan tapularını Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel verdi. Kepez Güneş Mahallesi TOKİ Konutları’nda gerçekleşen tapu töreninde Türel, bölgede 300 konutluk yeni siteler yapılacağını belirtti...

Gaziantep'te 50 bin konutluk alanın tahsisi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması düşünülen 50 bin konutluk yeni yaşam alanı projesinin yapımı için Maliye Bakanlığı'ndan arsa tahsisi yapıldı.

Teknik Yapı Fikirtepe'de 3 bin 300 konutluk projeye başlıyor!

İstanbul Fikirtepe'de 3 bin 300 konutluk projeye hayata geçirecek Teknik Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, mali ve teknik gücü yeterli olmayan firmaların bölgeye girdiğini belirtti.

Kuzu Grup Cidde'de 11 bin 700 konutluk şantiye kuruyor!

İRAN'da 37 bin konutluk (2.5 milyar dolarlık) projenin inşaatını sürdüren Kuzu Grup, Cezayir'de de 11 bin 700 konutluk (1 milyar dolarlık) proje için şantiyesini kuruyor.

Yeşilyurt İnşaat Zonguldak'ta 250 konutluk proje yapacak!

Zonguldak Kozlu’da inşa edeceği 250 konutluk yeni projesinin hazırlıklarına devam eden Yeşilyurt İnşaat, bölgeye değer katacak projesi için isim belirleme aşamasına geldi.

Vakıf GYO ve Halk GYO'dan Sancaktepe'de 1,307 konutluk yeni proje!

Vakıf GYO ile 98 dönümlük Sancaktepe arazisinde 1307 konutluk proje geliştirecek Halk GYO Genel Müdürü Kazım Şimşek, “Metro hattı içindeki bölgede nüfus yoğunluğu oluşuyor. Bu yıl içerisinde projeye başlayacağız” diye konuştu

Esenyurt'ta 7 bin 300 konutluk yeni bir kent doğuyor!

Avrupa standartlarında yapılacak 7 bin 300 konutluk Esenkent projesiyle, kırsal kökenli İstanbullulara ''kent yaşamı örneği'' gösterilecekmiş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

ardahanda 540 konutluk proje Haberi

ardahanda 540 konutluk proje

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, kentsel dönüşümde 540 konutluk projenin son aşamasına geldiklerini, yakında bir zamanda yıkımların başlayacağını söyledi. 


30 Mart Mahalli İdari seçimlerinde ikinci kez Belediye Başkanlığına seçilen Faruk Köksoy, yerel basınla ilk kez yemekte bir araya geldi. Köksoy, yemekte belediyenin yeni projeleri, devam eden projeleri ve Ardahan'ın değişimi-dönüşümü ile ilgili. sosyal-kültürel faaliyetler gibi birçok konuya değindi. AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar'ın da eşlik ettiği yemekte, Başkan Köksoy ve Baydar gazetecilerin sorularını da cevapladı. 


Başkan Köksoy, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkeye hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Köksoy. şunları söyledi: "Değerli arkadaşlar, ikinci kez göreve geldiğimiz bu iki buçuk aylık dönemde neler yaptık ve ikinci dönemde neler yapacağız, bu projelerimiz üzerinde durmak istiyorum. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; 30 Mart'tan...