27 / 04 / 2024

Aremas, RE360'ın ana sponsoru oldu!

Aremas, RE360'ın ana sponsoru oldu!

Four Seasons İstanbul Bosphorus Oteli’nde, 5-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan RE360'ın ana sponsoru Aremas oldu...



RE360, Four Seasons İstanbul Bosphorus Oteli’nde, 5-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Aremas da bu önemli organizasonun ana sponsoru oldu. RE360'ta iki gün boyunca sektörün gündemindeki konuların ele alınacak. İnteraktif bir konferans olarak düzenlenecek RE360'ta organizasyonda Aremas Gayrimenkul Kurucusu Vedat Arslan "bugün için aslolan markalaşarak satış, peki ama nasıl?" başlığı altında sektördeki deneyimlerini aktaracak.


Aremas 2 yılda yaklaşık toplam 350 milyon dolarlık konut satışı ve 70 bin metrekare ofis alanı kiralayarak, gayrimenkul pazarlamada Türkiye’nin en büyük oyuncularından biri oldu. Firma, kuruluşunun 7. yılında ofis kiralama veya konut projeleri satış/pazarlama konularında hizmet veriyor. 


Aremas 2010 yılında kuruldu ve 2013 yılında bünyesine A sınıfı ofis binalarına sektörün genelinden farklı olarak yerinde kiralama hizmeti sunmak üzere Aremas Commercial’ı kurdu. Aremas Commercial ofis sektörü başta olmak üzere ticari gayrimenkul pazarına yeni bir bakış açısı getirdi. 

 


Geri Dön