05 / 05 / 2024

Arena Park 26 Ağustos'ta ziyaretçilere kapılarını açılyor!

Arena Park 26 Ağustos'ta ziyaretçilere kapılarını açılyor!

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 26 Ağustos Cuma günü açılıyor. İki katta toplam 100 mağazadan oluşan ArenaPark, bulunduğu Halkalı Atakentin de ilk ve tek alışveriş merkezi olma özelliğine sahip



Ziyaretçilerine açık havada alışveriş keyfi sunacak olan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 26 Ağustos Cuma günü açılıyor. İki katta toplam 100 mağazadan oluşan ArenaPark, bulunduğu Halkalı Atakentin de ilk ve tek alışveriş merkezi olma özelliğine sahip

Avrupa Yakasının açık hava konseptli ilk ve tek alışveriş merkezi ArenaPark, 26 Ağustos Cuma günü ziyaretçilerine Merhaba diyor. Türkiyenin en iddialı konut projelerinin yer aldığı Halkalı Atakentte inşaa edilen ve bölgenin de ilk ve tek alışveriş merkezi olma özelliğine sahip ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 80 milyon liraya mal oldu. Merkez 9.5 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. 52 dönüm arsa üzerinde yapılan ve 100 bin metrekare inşaat alanına sahip olan ArenaParkta 100 mağaza yer alıyor. Bir otopark, iki de mağazaların bulunduğu kat olmak üzere toplam üç kattan oluşan alışveriş merkezi açık hava konseptli mimarisiyle fark yaratıyor.

Akdeniz mimarisi uygulandı
Yüksek Mimar Emin Can Aygölü tarafından tasarlanan ArenaParkın en büyük özelliğinin ziyaretçilere sokakta dolaşırken alışveriş yapma keyfini veren açık hava konsepti olduğunu belirten ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Muhsin Erkoç, Merkezde otantik Akdeniz esintisi mimarisi uyguladı. Bu sayede özellikle yazın bu sıcak günlerinde kendinizi bir vahada gibi hissediyorsunuz dedi.

Artaş imzası
ArenaParkı, Avrupa Konutları ve Avrupa Konakları markasıyla konut alanında yıldızlaşan, Kayseri Park, Carousel ve ArmoniPark Alışveriş Merkeziyle de perakende sektöründe söz sahibi olan Artaş İnşaata bağlı Atakent Turizm Yat. İnş. San. Ve Tic. A.Ş. faaliyete geçiriyor.


Geri Dön