28 / 04 / 2024

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni en iyi anlatan kazanacak!

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni en iyi anlatan kazanacak!

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde birinci yıl etkinlikleri kapsamında bir yarışma düzenlendi



 “ArenaPark’la ilgili en güzel resmi çiz, fotoğrafı çek, yazıyı yaz, sen kazan” adını taşıyan yarışmaya 17-30 Eylül tarihleri arasında isteyen herkes katılabilecek. Yarışmayı kazananlara Mudo’dan 150 liralık alışveriş çeki hediye edecek


İstanbul’un Avrupa yakasının açık hava konseptli ilk ve tek alışveriş merkezi ArenaPark, bir yaşında. Küçükçekmece Atakent’te yer alan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, birinci yılına özel üç farklı kategoride yarışma düzenliyor. “ArenaPark’la ilgili en güzel resmi çiz, fotoğrafı çek, yazıyı yaz, sen kazan” adını taşıyan yarışmaya 17-30 Eylül tarihleri arasında dileyen herkes katılabiliyor. Yarışmada dereceye girenler Mudo’dan alışveriş çekiyle ödüllendiriliyor.

Herkese açık 

ArenaPark’ın birinci yaşını bir dizi etkinlikle kutladıklarını söyleyen ArenaPark Alışveriş  ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Muhsin Erkoç, “Bu kapsamda üç farklı kategoriden oluşan bir de yarışma düzenledik. ‘En güzel resim’ yarışmasına katılmak isteyenler çizdikleri resimleri danışma masasına teslim edebilirler. ‘En Güzel Fotograf’ ve ‘En Güzel Yazı’ yarışmasına katılanlarında fotograf ve yazılarını [email protected] adresine göndermesi gerekiyor” dedi. Muhsin Erkoç, büyük ilgi gören yarışmada birinci olanlara Mudo’dan 150 liralık alışveriş çeki hediye edeceklerini söyledi.



Geri Dön