29 / 04 / 2024

ArenaPark AVM'de eğlencenin adı Starpark oldu!

ArenaPark AVM'de eğlencenin adı Starpark oldu!

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi içinde yer alan Starpark, ziyaretçilere keyifli saatler yaşatıyor. Atlı karıncadan çarpışan otolara, gondoldan uçan salıncağa kadar pek çok oyuncağın yer aldığı Starpark'ta isteyen aileler çocuklarını top havuzuna bıra



Ziyaretçilerine açık havada alışveriş keyfi sunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Starpark’la eğlence anlayışını değiştiriyor. Starpark sayesinde alışveriş merkezinin içinde 3000 metrekarelik bir lunapark yaratan ArenaPark, her yaştan ziyaretçisine keyifli anlar yaşatıyor. Atlı karıncadan çarpışan otolara, gondoldan uçan salıncağa kadar pek çok oyuncağın yer aldığı Starpark’ta isteyen aileler çocuklarını top havuzuna bırakabiliyor. Çocuklar top havuzunda oyun oynarken anne ve babalarda istedikleri gibi alışveriş yapabiliyorlar. Yine işletmeciliğini Starpark’ın yaptığı Go-Kart pisti de büyük ilgi görüyor.

Atakent’in yaşam merkezi
Küçükçekmece Atakent’in ilk ve tek alışveriş merkezi olan ArenaPark, zengin mağaza karmasıyla dikkat çekiyor. 100 mağazanın yer aldığı ArenaPark, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler sunan restoran katıyla da iddialı.  ArenaPark’ı hafta içi günde 20-25 bin, haftasonuysa 35 bin kişi ziyaret ediyor. 

 


Geri Dön