29 / 04 / 2024

ArenaPark organik pazar için hazır!

ArenaPark organik pazar için hazır!

AVM yatırımı olan ve Küçükçekmece Atakent bölgesinin ilk AVM'si olma özelliğini taşıyan Arena Park da bulunduğu bölgede bu ihtiyacı karşılamak için birkaç yıldır organik pazar açmak için çabalıyordu...



Sağlıklı beslenme trendinin de etkisiyle son dönemde organik pazarlara ilgi artıyor. Artaş lnşaat'ın patronu Süleyman Çetinsaya'nın dördüncü AVM yatırımı olan ve Küçükçekmece Atakent bölgesinin ilk AVM'si olma özelliğini taşıyan Arena Park da bulunduğu bölgede bu ihtiyacı karşılamak için birkaç yıldır organik pazar açmak için çabalıyordu. Bürokratik süreçleri tamamlayan AVM yönetimi, sonunda organik pazarı açmak için harekete geçiyor. 


Önümüzdeki birkaç ay içinde tamamlanması planlanan pazar için 750 bin TL civarında bir yatırım yapılacak. 2 bin metrekarelik bir alanda açılması planlanan organik pazar projesinde Buğday Derneği ile ortak çalıştıklannı söyleyen Arena Park'ın genel müdürü Muhsin Erkoç, organik pazarda 90 civarında esnaf ve 200 civarında tezgah olacağını söylüyor. Açık konseptle tasarlanan Arena Park, 80 milyon liralık yatırımla 9,5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmıştı. 


EKONOMİST


Geri Dön