30 / 04 / 2024

ArenaPark’a 35 bin lale dikildi!

ArenaPark’a 35 bin lale dikildi!

Baharın müjdecisi laleler ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hayat buluyor. Üç yıldır ArenaPark’ın çeşitli noktalarına dikilen lale soğanlarının nisan ayında açmasıyla birlikte merkezin çehresi değişiyor.



Sarı, kırmızı, pembe ve beyaz ağırlıklı olmak üzere sekiz ayrı renkte açan laleler ArenaPark’ta görsel bir şölen oluştururken, ziyaretçileri de adeta büyülüyor


İstanbul’un Avrupa yakasının açık hava konseptli alışveriş ve yaşam merkezi ArenaPark’a bu yılda 35 bin lale dikildi. Üç yıldır geleneksel hale gelen lale soğanı dikimi geçtiğimiz günlerde tamamlandı. ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin dört bir yanına dikilen lale soğanlarının nisan ayında açması bekleniyor. Sarı, kırmızı, pembe ve beyaz renkte açması beklenen laleler ArenaPark’ta adeta görsel bir şölen oluşturacak. ArenaPark’ın çehresini değiştiren laleler, ziyaretçilerin de beğenisini kazanıyor. 

100 mağaza var

Küçükçekmece Atakent’te yer alan ArenaPark, açık alanları kadar birbirinden seçkin markaların yer aldığı mağazalarıyla da dikkat çekiyor. ArenaPark’ta ulusal ve uluslar arası markalara ait 100 mağaza bulunuyor. 



Geri Dön