27 / 04 / 2024

Volkswagen Passat Variant'a bir ayda 35 bin TL zam geldi! Passat Variant ne kadar? 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Passat Variant'a bir ayda 35 bin TL zam geldi! Passat Variant ne kadar? 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

Yarı otonom sürüş asistanı, LED Matrix farları, dinamik uzun fark asistanıyla konforu olağanüstü bir seviyeye taşıyan Volkswagen Passat Variant'a bir ayda 35 bin TL zam geldi. Peki Volkswagen Passat Variant ne kadar? İşte 28 Ekim 2022 fiyat listesi...



Volkswagen Passat Variant fiyatları merak ediliyor. Passat Variant, ön tasarımı ve benzersiz radyatör ızgarasıyla dikkatleri çekerken, en çok tercih edilen otomobiller arasında bulunuyor. Adaptif hız sabitleyici, park asistanı, çevresel görüş sistemi, şerit takip asistanı gibi özelliklere sahip olan araç, yarı otonom sürüş asistanı, LED Matrix farları, dinamik uzun fark asistanıyla konforu olağanüstü seviyeye taşıyor. 

3 bölgeli tam otomatik klima, tüm bilgilerin dijital Gösterge Paneli "Digital Cockpit Pro" üzerinden gösterimi, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemine "Keyless Access" entegre olarak çalışan kolay açılır/kapanır bagaj kapağı, toplam 4x20 Watt gücünde 8 adet hoparlörü, 10 GB serbestçe kullanılabilir hafızası, 23,4 cm (9,2") harekete duyarlı renkli dokunmatik TFT cam ekranı ile sürücüleri cezbeden Passat Variant, üstün dinamik özellikleri ve çok yönlülüğüyle de ön plana çıkıyor. 

Volkswagen Passat Variant a bir ayda 35 bin TL zam geldi! Passat Variant ne kadar? 28 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Çok fonksiyonlu direksiyon üzerindeki tuşları ve çoklu yapılandırma seçeneğiyle fonksiyonelliği üst seviyeye taşımasının yanı sıra, donanımlarındaki farklı özellikleriyle de alıcıları cezbeden araç, Business ve Elegance olmak üzere 2 farklı donanımla sunuluyor.

Passat Variant Business donanımında, Bagaj yönetim sistemi, Hız Sabitleyici "Cruise control", 3 bölgeli tam otomatik klima "Climatronic", Ön sis farları ve entegre statik viraj aydınlatması, 17" London alüminyum alaşım jantlar yer alıyor. 

Elegance donanımında ise LED "Matrix" ön farlar, dinamik viraj aydınlatması ve dinamik sinyal lambaları, Isıtmalı ön koltuklar, 18" Dartford alüminyum alaşım jantlar, Kolay açılır/kapanır bagaj kapağı (Easy open/close) ve anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi (Keyless Entry), "Discover Pro" navigasyon sistemi ve dijital gösterge paneli gibi özellikler bulunuyor. 

Volkswagen Passat Variant'a bir ayda 35 bin TL zam geldi. Peki Volkswagen Passat Variant ne kadar? İşte 28 Ekim 2022 fiyat listesi...


Geri Dön