17 / 05 / 2024

Arena’ya komşu 50 katlı kule geliyor!

Arena’ya komşu 50 katlı kule geliyor!

Nurol Life projesini metrekaresi 2 bin 800 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Yeni projede 68 metrekareden 294 metrekareye değişen büyüklükte 502 konut bulunuyor. Konutlarda tavan yükseklikleri ise 4 metre olarak tasarlandı.



Nurol GYO, yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Türk Telekom Arena Stadı’nın yanında 9 bin 525 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilecek olan Nurol Life’da 502 konut, 50 ofis ve 2 dükkan yer alacak. Konutlar 50 katlı kule kısmında, ticari alan olarak ayrılan bölüm ise bazada yer alacak. Dairelerin büyüklüğü 62 metrekare ile 294 metrekare arasında değişirken daire çeşitleri 1+0’dan 4+1’e kadar farklılık gösterecek. Projeye ilişkin bilgi veren Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, ön hazırlık aşamasında bu lokasyonda daire almak isteyen kişilerle yoğun bir anket çalışması gerçekleştirdiklerini ifade etti.  


2 bin 800 dolardan başlıyor


Projede evlerin tavan yüksekliği 4 metre olarak inşa edildiğine dikkat çeken Musa Aykaç, projelerde sosyal donatılarda güneşlenme alanları, açık havuz, yeşil konseptli iç avlu, SPA merkezi, barbekü ve kafe alanı yer alıyor. 250 milyon dolarlık yatırımda metrekare satış fiyatları 2 bin 800 dolardan başlayacak. Satış kararının netleşmediği ticari alanlar ise 5 katlı olarak kuleye bitişik inşa ediliyor. Bu alanın üst katlarında 26 teras ev konumlanıyor.


2017’de teslim edilecek


Projenin tüm fonksiyonlarıyla 2017 yılının birinci çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.  Çeşitli ödeme planlarıyla rezidans sahibi olma kolaylığı sunduklarına dikkat çeken Musa Aykaç, Nurol Life projesinden daire sahibi olmak isteyenlerin belki de son kez yüzde 1 KDV avantajından yararlanabileceklerini belirtti.


Deniz suyu takviyesi


Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç projenin konumuyla ilgili şu bilgileri verdi: “Türk Telekom Arena Stadyumu’nun yanından başlayıp, kuzey ormanlarının içlerine kadar uzanan ve İstanbul’un Boğaz’dan sonra ikinci önemli nefes borusu olan Cendere Vadisi’nin ekolojik sistemine uygun olarak planlanan, kentsel dönüşüm projesi kapsamında gerçekleşecek yeniden yapılandırma çalışmaları ile bölgenin eski görkemli günlerine geri döneceği öngörülüyor. Özellikle deniz suyu takviyesiyle Kağıthane Deresi’nin eski görüntüsüne kavuşması, bölgenin doğal yapısına uygun önemli projelerden birisi olarak öne çıkıyor.”


Star


Geri Dön