18 / 05 / 2024

Arev inşaat markasını yeniden konumlandırdı!

Arev inşaat markasını yeniden konumlandırdı!

Arev İnşaat logosunu ve kurumsal kimliğini yeniledi. Emlak ve İnşaat sektöründe estetik ve yenilikçi yapıları sunan Arev İnşaat, yeni logosuyla inşaat ve yapı sektörünün güçlü rengi olmayı hedefliyor...



Emlak ve İnşaat sektöründe estetik ve yenilikçi yapıları sunan AREV İNŞAAT logosunu ve kurumsal kimliğini yeniledi. Arev İnşaat, yeni logosuyla inşaat ve yapı sektörünün güçlü rengi olmayı hedefliyor. 

Son olarak Ahmet Özcan caddesinde Kamer Sitesini teslim eden şirket, markasını yeniden konumlandırdı ve "Bir renk katsak yeter" kavramını, kurumsal kimlik yenileme çalışmalarının merkezine yerleştirdi. Yenilenen logoda AREV herfleri merkezde tutularak, gri renk ile AREV'in kaliteli ve prestijli hizmeti belirgenleştirilerken, AREV harflerinin altına yerleştirilen mavi kutucuğun içerisine de inşaat tanımlanması yapıldı. Logoda AREV'in müşterilerinde, çözüm ortaklarında ve çalışanlarında oluşturduğu "Bir renk katsak yeter" hissi ön plana çıkartıldı. Arev İnşaat kurumsal kimliğinin yeniden konumlandırılmasında Empati Reklam ve Tasarım ofisiyle çalıştı.


Anadolu'da Bugün


Geri Dön