29 / 04 / 2024

Arhavi Meslek Yüksek Okulu 2018'de tamamlanacak!

Arhavi Meslek Yüksek Okulu 2018'de tamamlanacak!

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ)’ne bağlı Arhavi’deki üniversite yerleşkesinde hayata geçirilen Arhavi Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatı son sürat devam ediyor.




Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ)’ne bağlı  Arhavi’deki üniversite yerleşkesinde hayata geçirilen Yüksek okul inşaatı devam ediyor. Yüklenici firma tarafından devam eden inşaat çalışmalarında ilerleme kaydedilirken Arhavi Meslek Yüksek Okulu 2018-2019 eğitim öğretim yılında yeni binasında hizmet verecek.


Yemişlik mahallesi kavak yolu üzerinde inşa edilen ve idari bina, derslik ve kampus binası olmak üzere üç farklı binadan oluşan üniversite yerleşkesinde çalışmalar sürüyor.


Arhavi Meslek Yüksek Okulu bünyesinde  mevcut bölümlere ek olarak, inşaatın tamamlanması ve daha geniş, kullanılabilir dersliklerin oluşmasıyla birlikte yeni bölümlerin açılması ve dört yıllık fakültelerin Arhavi'ye kazandırılması hedefleniyor.


Tamamlandığında Artvin’in kampus havası içerisinde en önemli yüksek okul yerleşkesi olacak olan proje bu yönüyle de dikkatleri üzerine çekiyor.



Arhavi Belediyesi



Geri Dön