14 / 05 / 2024

Arhavi OSB için hazırlıklar başladı!

Arhavi OSB için hazırlıklar başladı!

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan da katılımı ile yer tespit komisyonu üyeleri ile birlikte incelemelerde bulunuldu.





Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla’nın ilçemizi ziyaretinde Arhavi Sanayi ve Ticaret Odası tarafından hazırlanan “Organize Sanayi Bölgesi Bilgilendirme Toplantısına katıldı. Toplantının ardından, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan da katılımı ile yer tespit komisyonu üyeleri ile birlikte incelemelerde bulunuldu.


Arhavi Sanayi ve Ticaret Odası tarafından hazırlanan “Organize Sanayi Bölgesi Bilgilendirme Toplantısının ardından  organize sanayi bölgesi yapılması düşünülen alanı gezildi. Bölgede incelemelerde bulunan heyet karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, Arhavi’ye organize sanayii bölgesi kazandırılması hususunda önemli bir iradenin ortaya konduğunu ve bu yönde çalışıldığını belirttiler.


Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu da konu ile ilgili olarak, yer tespit komisyonu ile birlikte bölgede yapılacaklar hakkında görüş alışverişinde bulunulduğunu belirtti.



Arhavi Belediyesi


Geri Dön