02 / 05 / 2024

Akbatı Arı Maya'yı çocuklarla buluşturuyor!

Akbatı Arı Maya'yı çocuklarla buluşturuyor!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, okula dönüş hediyesi olarak çocukları Arı Maya ile buluşturuyor. Akbatı’da 4-8 Eylül tarihleri arasında yapılacak Arı Maya şenliğinde çocukları kostümlü Arı Maya karakteri ve çeşitli sürpriz etkinlikler bekliyor...



Akbatı’daki okula dönüş şenliğine katılan çocuklar Arı Maya ile buluşurken, her gün 11.00-19.00 saatleri arasında eğlenceli oyunlara katılabilecek, Arı Maya ile çizgi film izleyip, fotoğraf çektirebilecek ve daha birçok sürprizle karşılaşacaklar. 


Klasik Arı Maya dizisi 1975 yılında Waldemar Bonsels tarafından yazılan ilk Maya kitabı olan "Maya ve Maceraları"ndan esinlenerek hazırlandı. 


CGI formatındaki dizi, klasik dizideki ana karakter Maya'nın kovanından çıkıp kocaman dünyayla buluştuğu bir modernizasyonu olarak tasarlandı. Dizide Maya; arkadaşları Flip ve Willy ile her köşesinde ayrı bir gizem saklı olan büyülü bir dünyayı keşfetmektedir. Hem minik hem yetişkin hayranları Akbatı'da Arı Maya ile tanışma şansı yakalamaktan büyük bir mutluluk duyacaklar!




Geri Dön