29 / 04 / 2024

Ariş mağazaları yenileniyor!

Ariş mağazaları yenileniyor!

Ariş mağazalarında çok önemli bir değişime hazırlanıyor. Bütün mağazalarının konseptini değiştiriyor. Yeni konseptli ilk mağazası İzmir'de açıldı.



1906'da Mardin'de küçük bir atölyede mücevher yolculuğuna başlayan Ariş, altın, pırlanta, elmas, inci ve renkli taşlı yüzükler, kolyeler, küpeler, bileklikler ve aksesuarlardan oluşan çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Kişiye özel üretim yapılabilen 16 özel tasarım koleksiyonu var.

Temaları ve hikayeleri olan bu koleksiyonların önemli bir kısmı patentli olup dünyada da ilk olma özelliğine sahip. Üretim ve merkez ofisi Nurosmaniye'de olmak üzere 16 doğrudan yatırım mağazası, altı tane franchise mağazası ve İstanbul'dan Erzurum'a, İzmir'den Bursa'ya 80 satış noktasıyla Türkiye'de pırlantalı mücevher pazarının en yaygın satış ağına sahip markalarından biri. Firma, yıllık ortalama 30 bin adet ürün üretme kapasitesine sahip.

Para’da yer alan habere göre; yurt içinde 22 mağaza ve 80 satış noktası, yurtdışında ise bir mağaza ve 10 satış noktası bulunuyor.

Firma mağazalarında çok önemli bir değişime hazırlanıyor. Bütün mağazalarının konseptini değiştiriyor. Yeni konseptli ilk mağazası İzmir'de açıldı.

Yıl içerisinde bütün mağazalar yeni konsepte göre düzenlenecekmiş. Ariş'in patronu Kerim Güzeliş bugünlerde oldukça yoğun. Bir ayağı Hong Kong'ta bir ayağı Türkiye'de. Hong Kong'ta yerel bir ortak ile şirketini kuran Güzeliş, Çin pazarına büyük önem veriyor. Şirket birkaç ay içinde faaliyetine başlayacakmış. Çin'in yanı sıra diğer Uzakdoğu ülkeleri de hedef pazarları olacakmış...


Geri Dön