16 / 05 / 2024

Ariş satış noktaları

Ariş satış noktaları

Ariş mağazalarında çok önemli bir değişime hazırlanıyor. Bütün mağazalarının konseptini değiştiriyor. Yeni konseptli ilk mağazası İzmir'de açıldı.

Sabancı’dan dev satış: Esas, projesini Japon denizcilik şirketine sattı

Dünyanın farklı noktalarındaki gayrimenkul alım satımı yapan Sabancı Ailesi’ne ait Esas, İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan projesini Japon denizcilik devine sattı.

Yatırımcılar için arsa alım satım kılavuzu! Arsa alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Yatırımcılar, arsa alıp satarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırıyor. Satılık arsaların püf noktaları, yatırımın getirisini maksimize etmek ve riskleri minimize etmek adına büyük önem taşıyor. İşte arsa alıp satarken dikkat edilmesi gerekenler...

Son Zamlarla Peynir Fiyatları Tavan Yaptı! Nasıl Bir Çözüm Bulunacak?

Son zamanda zamların artması özellikle de gıda sektörünü olumsuz olarak etkiliyor. Gıda ürünlerinden ve en çok tüketilen ürünlerden olan peynir de zamlanarak yeni fiyatıyla güncellendi. Esnaf ve vatandaşların tepkisine neden olan peynir fiyatları satış noktalarında yerini aldı. 

Tapu sahipleri acilen baksın! Hisseli tapu satışlarında bunlara çok dikkat edin!

Milyonlarca tapu sahibinin önemsediği konular belirlendi ve hisseli tapu satışında dikkat edilmesi gereken noktalar ortaya çıktı. İşte bütün ayrıntılar...

Ev satın alırken tapuda bunlara dikkat ediyor musunuz? İşte tapuda dikkat edilmesi gereken detaylar!

Ev satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de tapuyu incelemektir. Tapu özellikleri evden eve değiştiği için her bir ayrıntıyı incelemek gerekiyor. İskanının olup olmaması ve tapu türü bu noktada öne çıkıyor. İşte ev sahiplerinin tapuda dikkat etmesi gereken önemli noktalar…

Philips saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Philips, saç kurutma makineleri konusunda geniş bir ürün yelpazesine sahip olan bir markadır. Farklı özelliklere ve fiyat noktalarına sahip birçok modeli bulunmaktadır. Philips saç kurutma makinesi Klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Xiaomi Mi akıllı su ısıtıcısı A101 e geldi! İşte satış fiyatı

Akıllı telefonlarla kontrol edilebilen Xiaomi Mi Akıllı Su Isıtıcısı A101 kampanyasına dahil oldu.  İşte herkesin beklediği Xiaomi Mi akıllı su ısıtıcısı cihazın özellikleri ve piyasadaki diğer satış noktalarındaki fiyat listesi

Kocasinan Belediyesi 16 adet gayrimenkulün satışından 47.5 milyon TL gelir elde etti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında bulunan 16 adet taşınmazın satışından 47 Milyon 555 bin Türk Lirası hasılat elde etti.

Üsküdar Belediyesi'nin 4 arazi satışına tepki!

Üsküdar Belediyesi biri Tuzla'da ve diğer üçü de Üsküdar’ın en merkezi noktalarında bulunan toplam dört arazisini satışa sundu. Arazilerin muhammen bedelleri de belli oldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, çok sayıda gayrimenkulü satışa çıkardı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Başkent Ankara’dan, mega kent İstanbul’a, Kayseri’den Erzurum’a kadar Türkiye’nin değişik noktalarındaki çok sayıda taşınmaz daha satışa çıkardı.

Kanal İstanbul'a bitişik Hazine arazisi satılıyor mu?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, aralarında Kanal İstanbul'un güzergahında bulunan arazilerin de bulunduğu Türkiye'nin farklı noktalarındaki Hazine arazilerinin satışına ilişkin özelleştirme kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Tepe Home yeni mağazalar açmak için düğmeye bastı!

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan yaptığı açıklamada, "Güçlü olduğumuz perakende mağazacılık alanında yeni satış noktaları açmaya devam edeceğiz" dedi.

Çevre cezaları yüzde 22,5 artırıldı!

Çevreyi kirletenlere 351, egzoz emisyon ölçümü yaptırmayanlara bin 895 lira, naylon poşetlerden ücret almayan satış noktalarının her bir metrekaresi için ise 15 lira 16 kuruş ceza uygulanacak...

Ariş satış noktaları Haberi

Ariş satış noktaları

1906'da Mardin'de küçük bir atölyede mücevher yolculuğuna başlayan Ariş, altın, pırlanta, elmas, inci ve renkli taşlı yüzükler, kolyeler, küpeler, bileklikler ve aksesuarlardan oluşan çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Kişiye özel üretim yapılabilen 16 özel tasarım koleksiyonu var.

Temaları ve hikayeleri olan bu koleksiyonların önemli bir kısmı patentli olup dünyada da ilk olma özelliğine sahip. Üretim ve merkez ofisi Nurosmaniye'de olmak üzere 16 doğrudan yatırım mağazası, altı tane franchise mağazası ve İstanbul'dan Erzurum'a, İzmir'den Bursa'ya 80 satış noktasıyla Türkiye'de pırlantalı mücevher pazarının en yaygın satış ağına sahip markalarından biri. Firma, yıllık ortalama 30 bin adet ürün üretme kapasitesine sahip.

Para’da yer alan habere göre; yurt içinde 22 mağaza ve 80 satış noktası, yurtdışında ise bir mağaza ve 10 satış noktası bulunuyor.

Firma...