29 / 04 / 2024

Arista Bomonti Ofisleri'nde metrekaresi 4 bin 500 dolara!

Arista Bomonti Ofisleri'nde metrekaresi 4 bin 500 dolara!

28 katlı binada 85 ofisten meydana gelen Arista Bomonti Business Projesi'nde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 dolardan başlıyor ve 6 bin 600 dolara kadar yükseliyor...



Arista Bomonti Business, Ar Şirketler Grubu tarafından Bomontide konumlandırılıyor. 28 katlı binanın her katında 256 metrekarelik 4 daire bulunuyor. Proje kapsamında her katta yer alan bu daireler birleştirilerek de kullanılıyor.

3 bin 540 metrekarelik arsa ve 32 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projenin mimarisinde Yüksek Mimar Murat Kader bulunuyor.

Proje kapsamında en az 20 dolardan kiracı bulma garantisi veren firma ayrıca inşaatın tamamlanması ardından 120 gün içinde kiracı da buluyor.

Projede yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 ila 6 bin 600 dolar arasında değişirken genel fiyatları ise 1 milyon 328 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Ofislerin teslimlerinin ise 2012de yapılması planlanıyor.

85 ofisten meydana gelen projede bir katta en fazla 1169 metrekare ofis alanı satın alınabiliyor. Arista Bomonti Businessın her türlü sağlık sorununa karşı görevde bulunan yetkili doktoru, spası, fitness salonu ve kuaförü dışında, bazı hizmetleri bulunuyor.

Ayrıca Arista Life üyeliğiyle pek çok farklı alternatifte sunuluyor. Arista Life, Arista Bomonti Businesstan ofis satın alanlar için uygulamaya konan bir sistem. Bu sistemin amacı ise sadece lüksü değil, ayrıcalıklı olmayı önemseyenlere; sadece Türkiyede değil dünyada benzeri olmayan hizmetler sunmak. Örneğin iş seyahatine çıkmak üzere havaalanına Rolls Roycela gitmek... Her an emrinize amade bekleyen üç adet lüks Mercedes ile konuklarınızın ulaşımını sağlamak. Veya köprü trafiğine takılmadan, özel yatınızla Boğazın karşı yakasına geçmek, sizinle toplantı yapmak üzere uçaktan inen müşterinizi, körükten alarak Arista Bomonti Businessa getirmek

444 44 96
http://www.aristalife.com/proje.html


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön