02 / 05 / 2024

Ariston Thermo Group, İzmir'de Swiss Otel'de toplandı!

Ariston Thermo Group, İzmir'de Swiss Otel'de toplandı!

Isıtma sektörünün dünya devi Ariston Thermo Group, bayilerine dönük bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. Son olarak İzmir bayilerini bir araya getiren Ariston Thermo Group, 2011 hedefini  büyümeye kilitlenmek olarak açıkladı



Isıtma alanındaki ürün gamını her gün çeşitlendirerek Türkiye pazarındaki gücünü arttıran Ariston Thermo Group Türkiye genelinde yaygınlaştırdığı  bilgilendirme toplantılarına İzmir  ile devam ederek sektör firmaları ile 24 Mart  tarihinde bir araya geldi. 2010 Genel Sektör Değerlendirmesi, 2011 Beklenti ve yenilikleri, enerji verimliliği yüksek ürünler ,yenilenebilir enerji ve özellikle ısı sektöründeki yeniliklerin ele alındığı toplantıda sektördeki gelişmeler hakkında da detaylı bilgiler verildi. 200e yakın katılımcı sağlanan toplantı  İzmir  Swiss Otelde gerçekleşti.

Ariston Thermo Group  2011 yılında Türkiye genelinde yeni dogalgaz gelen illere öncelik verilerek toplam 22 ilde bilgilendirme toplantısı düzenleyecek. Ariston Thermo Group Bilgilendirme toplantısında ayrıca 2010 yılı ısı sektörü hakkında genel değerlendirme, 2011 satış hedefleri, pazarlama stratejisi, yeni ürünler ve Ariston Thermo Groupun taahhütçü bayilerine özel My Team Kurulumcular Kulübü hakkında da detaylı bilgiler verildi.

Ariston Thermo Grouptan Temiz Enerjiye Büyük Yatırım

Yenilenebilir enerji kaynaklarının gelişmesi ve tercih edilebilmesi için AR-GE çalışmaları yapan Ariston Thermo Group, İtalyanın Marche bölgesinde güneş enerji sistemleri üretim tesisi kurarak üretim kapasitesini genişletti.

Ayrıca Isı pompalı ürünlere büyük yatırım yapan grup, Nuos ısı pompalı su ısıtıcısının 80-100-200 ve 250 lt(güneş enerjisi ile uyumlu) kapasitelerinden sonra bu yıl da farklı ürünlerini piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Ariston Türkiye pazarında termosifon, kombi, yoğuşmalı kazan, güneş enerjisi ve ısı pompalı termosifon ürünleri ile yeralıyor.

ARISTON THERMO GROUP HAKKINDA

Ariston Thermo Group ısıtma  ve kullanım suyu sistemlerinin üretim ve pazarlamasında lider olan çok uluslu bir şirkettir. 2010 yılında 1.2 milyar Euro ciro elde eden Ariston Thermo Group, yılda 6.5 milyon adet ürün üretmektedir. 10 ülkeye yayılmış 19 üretim tesisi, 6.800 çalışanı ve 26 ülkede 40 şubesi ile 150den fazla ülkede dağıtım ağına sahiptir. Ariston, Elco ve Chaffoteaux ana markaları altında ısıtma sistemleri ve servislerinde çok geniş bir ürün gamına sahiptir. Grup enerji verimliliği konusundaki verdiği önemi yenilenebilir enerji sistemlerine yapılmış olan güçlü yatırımlarla ve yüksek tasarruf sağlayan yoğuşmalı kombiler, güneş panelleri, ısı pompaları ve yüksek kapasiteli su ısıtıcıları geliştirerek desteklemektedir.
www.ariston-tr.com  


Geri Dön