01 / 05 / 2024

Arkabahçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Arkabahçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Güney ve Doğa Aydın ortaklığında kuruldu.



Arkabahçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Güney ve Doğa Aydın ortaklığında kuruldu.

Arkabahçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır, 1.Bir ücret karışığında ya da bir sözleşme temeli ne dayalı olarak gayrimenkullerin alımı, satımı, kiralanması işlemlerine aracılık etmek, gayrimenkul danışmanlığı yapmak, gayrimenkul danışmanlığı yapan üçüncü kişilere aracılık etmek, kendi nam ve hesabına iktisap ettiği gayrimenkulleri kiralamak ya da satmak. 2.Her türlü konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, almak, satmak veya kiraya vermek. 3.Kendi arsası üzerine veya kat karşılığı alışveriş merkezleri, otel, turizm tesisleri, spor merkezleri inşaatı yapmak, satın almak, satışını gerçekleştirmek veya kiraya vermek. 4.Yatırım amaçlı veya inşaat yapmak üzere konut arsaları, sanayi arsaları satın almak, satışlarını gerçekleştirmek veya kiraya vermek. 5.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak, müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve şirket anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler...
 


Geri Dön