22 / 05 / 2024

ArkiPARC 2011 fuarı yarın başlıyor!

ArkiPARC 2011 fuarı yarın başlıyor!

İstanbul Fulya Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştireceği ArkiPARC 2011de, gayrimenkul ve mimarlık sektörlerinin önde gelen kurum ve kişileri bir araya gelecek.




Arkitera Mimarlık Merkezi'ninKentsel Kalite için Diyalog ana teması ile 30 - 31 Mart 2011 tarihleri arasında İstanbul Fulya Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştireceği ArkiPARC 2011de, gayrimenkul ve mimarlık sektörlerinin önde gelen kurum ve kişileri bir araya gelecek.

Açılış konuşmalarını GYODER Başkanı Işık Gökkaya, Arkitera Mimarlık Merkezi Yönetici Ortağı Ömer Yılmaz, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünalın açılış konuşmacısı olarak katıldıkları AriPARC 2011in özel konuşmacısı ise Venezuellanın ilk ekolojik kentinin master planını hazırlayan, Ulusal Petrol Şirketi PDVSAnın Kentsel Gelişme Bölümü takım lideri Héctor Negretti.

Türkiyenin ilk ve tek Gayrimenkul Ödüllerinin de sahiplerini bulacağı ArkiPARC 2011 etkinliğinde Konut, Ofis, Otel, Alışveriş Merkezi, Alternatif Yatırımlar ve Karma Kullanım olmak üzere toplam altı kategoride ödül verilecek. Toplamda 90'a yakın projenin katıldığı Türkiye'nin en prestijli ödüllerinden biri olan Gayrimenkul Ödülü'nü kazananlar ödüllerini 31 Mart Perşembe akşamı düzenlenecek bir törenle alacaklar.


Geri Dön