15 / 05 / 2024

ArkiPARC 2011 öncesi sektör bir masada toplanacak

ArkiPARC 2011 öncesi sektör bir masada toplanacak

ArkiPARC 2011, gayrimenkul sektörü ve kamu arasında bilgi paylaşımını sağlayan kapsamlı bir platform olarak dikkatleri üzerine toplayacak



Arkitera Mimarlık Merkezi'nin “Kentsel Kalite için Diyalog ” ana teması ile 30 - 31 Mart 2011 tarihleri arasında İstanbul Fulya Fuar ve Kongre Merkezi 'nde gerçekleştireceği ArkiPARC 2011, gayrimenkul sektörü ve kamu arasında bilgi paylaşımını sağlayan kapsamlı bir platform olarak dikkatleri üzerine toplayacak.

Gayrimenkul ve mimarlık sektörlerinden yerli ve yabancı yaklaşık 90'a yakın konuşmacının katılacağı ArkiPARC 2011 'de gayrimenkul, kamu ve inşaat sektörü içindeki yeni roller ve olası işbirlikleri ile Dünya 'da ve Türkiye'de güncel kentsel konular ve   sorunlar tartışılacak.

Türkiye 'nin ilk ve tek Gayrimenkul Ödülleri 'nin de sahiplerini bulacağı ArkiPARC 2011 etkinliğinde Konut, Ofis, Otel, Alışveriş Merkezi, Alternatif Yatırımlar ve Karma Kullanım olmak üzere toplam altı kategoride ödül verilecek.

ArkiPARC 2011 Danışmanlarından, İnşaat Yüksek Mühendisi Değerleme Uzmanı İlhami Akkum, Jones Lang LaSalle Ülke Başkanı Avi Alkaş , Soyak Holding İcra Kurulu Başkanı M. Emre çamlıbel, şžehir Plancı Faruk Göksu, Yüksek Mimar Ertun Hızıroğlu, DTZ Pamir&Soyuer Yönetici Ortağı Firuz Soyuer, Tabanlıoğlu Mimarlık Yönetici Ortağı Melkan Tabanlıoğlu, İşž GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdürü Tevfik Türel ve Arkitera Mimarlık Merkezi Yönetici Ortağı Ömer Yılmaz'ın da katılımı ile düzenlenecek ve platformda ele alınacak konuların paylaşılacağı toplantı 23 Mart 2011 çarşamba günü gerçekleşecek.

Tarih     :                     23 Mart 2011, çarşamba
Saat       :                     09:30 Kahvaltı                                                                                            
Yer             :                     İstanbul Modern Cafe
                        Kılıç Alipaşa Mah. Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası
                        Antrepo No:4 Karaköy-Istanbul
                        0212 334 73 00


Geri Dön