28 / 04 / 2024

Arluksia Home Office Beykent'te metrekaresi 1.500 TL'ye!

Arluksia Home Office Beykent'te metrekaresi 1.500 TL'ye!

Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi manzarasına sahip olan Arluxia Home Office'te ofislerin metrekaresi müşterinin isteğine bağlı olarak büyük veya küçük olarak tasarlanabiliyor



60 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Arluksia Home Office, 34 bin metrekare arsa alanına sahip bir proje. En küçüğü 71 metrekare alana sahip ofislerden meydana gelen Arluxia Home Office, Ar Şirketler Grubu imzasıyla hayata geçiriliyor.

3 bin 4447 metrekare flat ofislere kadar uzanan modüler sistem ile inşa edilen Arluxia Home Office, zemin+8 kat yüksekliğe sahip tek bloktan meydana geliyor.

Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi manzarasına sahip olan proje ofislerin metrekaresi müşterinin isteğine bağlı olarak büyük veya küçük olarak tasarlanabiliyor.

Büyükçekmece-Beykent'te gerçekleştirilen projede ofislerin ortalama metrekare birim fiyatları 1.500 TL olarak belirlendi. 2013 yılının Mart ayında sahiplerine tamamlanması planlanan Arluksia, bölgedeki üniversite, hotel, kongre merkezi ve alışveriş merkezlerine yürüme mesafesi ile ulaşım imkanı sunuyor.

Beykent Arluxia Home Ofis içerisinde; otopark ve araç kuaförü, web tasarım hizmetleri, kuaför, ilk yardım, güvenlik, servis araçları, Mercedes VIP otomobiller, konferans salonları, concierge hizmetleri, SPA, fitness center, roof life ve kafeler mevcut.

444 40 88

www.arluxia.com


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön