30 / 04 / 2024

Armadacity Plus'tan `Ev'lendirme kampanyası! 64 bin TL'ye!

Armadacity Plus'tan `Ev'lendirme kampanyası! 64 bin TL'ye!

Çorlu'nun merkezinde inşa edilen Armadacity Plus projesinde Haziran sonuna kadar sürecek kampanyayla; düşük peşinatlarla ev sahibi olmak mümkün!



Mimart Yapı,  Çorlu'nun merkezinde inşaatına devam ettiği Armada City Plus'tan oturum ya da yatırım amaçlı daire sahibi olmayı düşünenlere Haziran ayında düşük peşinatlarla konut alma fırsatı sunuyor.

"Ev Gibi Ev" diyebileceğimiz metrekarelerde konforlu, ferah ve yaşanabilir konutlar üreten Mimart Yapı, üstelik bu konutların metrekaresini 1.000 TL'nin altında avantajlı fiyatlarla satışa sunuyor.

İstanbul'a yakınlığı ve gelişen, değişen yüzü sayesinde yatırımcıların da yeni gözdesi olan Çorlu, İstanbul'dan büyük ilgi görüyor.. Kentin tam merkezinde Orion ve Kipa alışveriş merkezlerine, yapımı devam eden 300 yataklı Devlet Hastanesine, bankalara ve daha birçok ihtiyaca yalnızca 1 dakikalık yürüme mesafesinde olan Armada City Plus yaşamın kalbinin attığı noktada yer alıyor.

Armada City'nin ticari alanlarını oluşturan Mimart Çarşı'nın da satışa sunulması projede hareketliliği arttırdı.

Mimart Yapı Yetkilileri, "Çorlu'daki nitelikli konut projesi açığını görerek bu bölgeye yatırım yapmayı tercih ettiklerini, başta Çorlu ve yakın çevresi olmak üzere İstanbul'dan da çok sayıda insanın Armada City'de daire sahibi olmasının da, bu düşüncelerini doğruladığını" belirttiler.. Çok sayıda İstanbul'lu Armada City'i tercih ederek, hem İstanbul'dan kopmadan hem de ödemede zorlanmadan, üstelik yaşanabilir büyüklükteki m2'lerde ev sahibi oluyor..

Yetkililer, "Sınırlı sayıda daire için sunulan avantajlı fiyatlar ve kampanya koşullarının kesinlikle çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini, önümüzdeki aylarda fiyatların artacağını ve kampanya avantajlarının daraltılacağını da" sözlerine eklediler.

Armada City'de, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek 7 farklı daire seçeneğini çok özel fiyatlarla bulmak mümkün:


1+1 64 metrekare 64 bin TL
1+1 68 metrekare 66 bin TL                                  
110 metrekare 2+1 104 bin TL
131,5 metrekare 3+1 125 bin TL
1+1 75 metrekare 72 bin TL
144,5 metrekare 3+1 136 bin TL
177 metrekare 4+1 167 bin TL 


Armada City'nin, Haziran ayında uyguladığı kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenler her yönden avantajlı:
     
1- Sabit Taksitli Ödeme : 12 - 84 ay arasında sabit taksit ile ödeme imkânı 
2- Firma Finansmanı ile Vadelendirme  : Banka kredisi kullanmaksızın, Mimart Yapı'nın kredilendirmesi.. Dosya - sigorta, ekspertiz masrafı yok ! 
3- Ara Ödeme Yok : Haziran kampanyasında peşinat dışında herhangi bir ara ödeme bulunmuyor.. 
4- Peşinat Avantajları : Peşinat oranı olan %15 sözleşmenin imzalanması sırasında veriliyor.. Bunun dışında herhangi bir ara ödeme v.b. alınmıyor.. Ayrıca %40 ve üzerindeki peşinatlara sunulan ekstra avantajlar mevcut..

Yatırım yapmak için tercihiniz gayrimenkul ise, hem Çorlu hem de Armada City sizin için doğru adres. Dairenizi teslim alana kadar taksitleri siz öderken, teslim aldıktan sonra kiraya verdiğiniz takdirde kira geliri ile taksitleri rahatça ödeyebiliyorsunuz. Geleceğin sanayi şehri olmaya aday Çorlu'da bu imkânlarla konut sahibi olma şansını kaçırmayın.

Çorlu'nun En Büyük Konut Projesi

Çorlu'da şehrin tam kalbinde, Orion ve KİPA alışveriş merkezlerine bir adım mesafede bulunan tek proje olan Armada City, Çorlu'nun en büyük konut projesi olma özelliğine de sahip. Projedeki sosyal donatıların fazlalığı ve standart özelliklerin yüksek oluşu alternatif arama ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Modern inşaat teknolojileri kullanılarak radye temel, tünel kalıp sistemiyle inşa edilen Armada City 106.126m² alan üzerinde, 11 katlı 37 blokta toplam 1.831 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerini içeren sitede 87.500m² alan, yürüyüş yollarına, sosyal aktivite alanlarına ve yeşile ayrılmış durumda. Sitenin güvenliği, 24 saat kontrollü giriş çıkış, güvenlik duvarları ve kamera sistemi ile sağlanıyor. Ayrıca proje, içerisinde bulundurduğu yüzme havuzları, futbol sahaları, basketbol-voleybol sahaları, tenis kortları ve kapalı sosyal tesisinde fitness'tan Türk Hamamı'na kadar planlanmış aktivite alanlarının çeşitliliği ile de Trakya'daki konut projesi kültüründe yeni bir tarz oluşturuyor. 

Örnek daireleri gezmek ve ödeme alternatiflerini görüşmek için haftanın 7 günü açık olan Satış Ofisi'ni ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, 0282 444 69 96 numaralı Satış Ofisi telefonundan bilgi alabilir veya www.armadacity.com internet sitesini inceleyebilirsiniz.


Geri Dön