02 / 05 / 2024

Armağan Oyuncak, büyüklere oyuncak satacak!

Armağan Oyuncak, büyüklere oyuncak satacak!

Armağan Oyuncak, büyüklere yönelik oyuncak araba ve maket helikopter satışı yapacağı hobi mağazacılığı konseptini Marmara Forumdaki mağazasıyla başlatırken hedef bu alanda büyümek...  



TÜRKİYENİN en büyük oyuncak firmalarından ve Barbienin kostüm ile aksesuarlarından Tom&Jerrynin peluş oyuncaklarına kadar lisanslı ürünlerde önemli bir pazar payına sahip olan Armağan Oyuncak, büyüklere de oyuncak satacak. Türkiye genelinde 15 mağazası bulunan ve mağazalarına bir yenisini Marmara Forumda ekleyen şirket, büyüklere yönelik de oyuncak araba ve maket helikopter satışı yaparak hobi mağazacılığı konseptini oluşturdu.

Bundan sonra açacakları mağazaların büyük çoğunluğunun büyüklere yönelik olacağına dikkat çeken Armağan Oyuncak yetkilileri, bu konuda iddialı hedefleri olduğunu açıkladı.

21 yıldır sektörün içinde

Bakırköy Yeraltı Çarşısında 1989 yılında ilk temelleri atılan şirketin, perakendede büyüme hedefini seçmesiyle rotasının değiştiğine ve hacminin büyütüğünü vurgulayan yetkililer, Kendimizi sadece Türkiyeyle de sınırlamadık.

Kıbrıs, İran, Kosova, Suriye ve Türk Cumhuriyetlerine satış yapıyoruz. Üretim ve ithalatını gerçekleştirdiğimiz ürünleri Mega Oyuncak markasıyla satıyoruz. Lisanslı ürünlerimizi de Mega Oyuncak şirketimiz üzerinden piyasaya sunuyoruz. Hedefimiz bu şirketimizi Avrupaya da mal satan bir şirket haline dönüştürmek dedi. Armağan Oyuncakın 21 yıllık eski bir perakende zinciri olduğunu hatırlatan yetkililer, Kendi çocuğumuzun oynamasını istemediğimiz hiçbir ürünü satmıyoruz değerlendirmesini de yaptı.

İzmir,  Adana  hedef şehirler

Mağazalaşma hedefleri hakkında da bilgi veren yetkililer şöyle devam etti: Çalışan mağaza sayımız hali hazırda 15. Büyümemizi kendi özsermayemizle yapıyoruz. Yeni mağaza projelerimiz sürüyor. Öncelikle Antalya Terra City alışveriş merkezinde olan mağazamız çalışmalarımız sürüyor. Bu projeyi hedefimizdeki İzmir, Ankara, Adana ve Samsun şehirleri izleyecektir.

ÜNLÜ ÇİZGİ KARAKTERLERİNİN ÜRÜNLERİNİ TÜRKİYEYE GETİRİYOR

Armağan Oyuncakın lisansları arasında Flash&Dash oyuncak ve çizgi film yayın hakkı, Blazing teens, Suponge oyuncak ve kostüm, Aurora World, Tom&Jerry peluş oyuncaklar, Real Toys araba ve araba setleri, RC lisanslı arabalar ile
Barbie kostüm ve aksesuarları bulunuyor.

İlk meyve suyu fabrikası alışveriş merkezi oldu

TÜRKİYENİN ilk meyve suyu fabrikası Meysu, outlet olarak geri döndü. Gülsan A.Ş. Meysunun Kayserideki eski fabrikasının yerine Meysu Outlet AVMyi kurdu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün katıldığı bir törenle açılan merkez, 40 milyon euroya mal oldu. 51 bin metrekare alan üzerine kurulan Meysu Outlette yılda 50 milyon euro ciro hedeflenirken, ilk yıl 8 milyon ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Outletin hayata geçmesiyle Meysunun antika değerindeki meyve suyu paketleme makineleri de Tetra Paka bağışlandı. Gülsan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Güldüoğlu, 3 bin 500 metrekarelik market alışverişi, 5D sineması, kültür merkezi, eğlence parkları, bin kişi kapasiteli yeme-içme alanı ile Meysu Outlet, ileri teknoloji ve çelik konstrüksiyon sisteminin kullanıldığı trijenerasyon sistemi ile de kendi enerjisini üretecek dedi.
Vatan

 


Geri Dön