02 / 05 / 2024

Armani Jeans, yeni mağazasını Sapphire Çarşı'da açtı!

Armani Jeans, yeni mağazasını Sapphire Çarşı'da açtı!

Armani Jeans, yeni mağazasını İstanbulun gözde alışveriş merkezi Sapphire Çarşıda muhteşem bir davetle açtı. Arzu Aslanın ev sahipliğinde önceki akşam gerçekleşen açılışa cemiyet ve sanat dünyasından ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda davetli katıldı



Armani Jeans, yeni mağazasını İstanbulun gözde alışveriş merkezi Sapphire Çarşıda muhteşem bir davetle açtı. Arzu Aslanın ev sahipliğinde önceki akşam gerçekleşen açılışa cemiyet ve sanat dünyasından ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Dünya modasına yön veren ünlü giyim markalarından Armani Jeansin 2011 İlkbahar- Yaz koleksiyonunu tanıtmak üzere Türkiyeye gelen İngiliz model Kathreen Brown, birbirinden güzel 3 yabancı model ile vitrinde canlı manken olarak koleksiyonu tanıttı.
Yılın kreasyonu vitrinde sergilendi

Türkiyede bir ilk olarak yapılan ve 3 saat süren canlı modellerin vitrinde cansız manken olarak yaptıkları Armani Jeans 2011 koleksiyon tanıtım şovu davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Geceye Georgio Armaninin gözünden hazırlanmış koleksiyonu taşıyan İngiliz model Kathreen Brown damgasını vurdu. Arzu Aslan, ikinci mağazalarını çok yakında Zorlu AVMde açacaklarını belirtti.
Star


Geri Dön