02 / 05 / 2024

Armet İnşaat Hitit Business Residence teslim tarihi!

Armet İnşaat Hitit Business Residence teslim tarihi!

Firma: Ar-Met İnşaat

Proje: Hitit Business Residence

İnşaatına bir ay önce başlanan Armet İnşaat Hitit Business Residence teslim tarihi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...



Ar-Met İnşaat'ın Beylikdüzü Bölgesi'nde hayata geçirdiği Hitit Business Residence projesinin toplam arsa alanı 3 bin 800 metrekare olarak belirlendi. Armet İnşaat Hitit Business Residence teslim tarihi haberimizin devamında yer alıyor. 


Armet İnşaat Hitit Business Residence projesinin inşaat çalışmalarına 1 ay önce başlandı. Armet İnşaat Hitit Business Beylikdüzü'nde toplam konut sayısı 222,  ofis sayısı 27 ve ticari ünite sayısı ise 17 olarak belirlendi. 


Armet İnşaat Hitit Business Residence teslim tarihi kısmına geçmeden önce Armet İnşaat Hitit Business Residence fiyat listesi,Armet İnşaat Hitit Business Residence ödeme koşulları kısımlarından bahsedelim...


Armet İnşaat Hitit Business Residence satılık daire fiyatları metrekare birim olarak 2.500 dolardan başlıyor ve 2.900 dolara kadar yükseliyor. 


Armet İnşaat Hitit Business Residence ödeme planı kapsamında ise yüzde 35 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. 36 ayda ise faizsiz vadelendirme sunuluyor. 


Armet İnşaat Hitit Business Residence teslim tarihi!


Armet İnşaat Hitit Business Residence teslim tarihi olarak 2014 yılının Ağustos ayı belirlendi. Projedeki konutlardan stüdyolar 40 metrekare, 1+1'ler 77 metrekare ve 2+1'ler 140-255 metrekare tasarlandı. Armet İnşaat Hitit Business Evleri inşaat alanı 5.400 metrekare olarak belirlendi. 


Armet İnşaat Hitit Business Residence adres : Hürriyet Bulvarı Armet İş Merkezi No:11 Beylikdüzü


Armet İnşaat Hitit Business Residence iletişim

Telefon: 0212 872 55 51

Web Adresi: http://www.hititbusinessresidence.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön