02 / 05 / 2024

Armet İnşaat Hitit Business Residence fiyat listesi!

Armet İnşaat Hitit Business Residence fiyat listesi!

Firma: Ar-Met İnşaat

Proje: Hitit Business Residence

Armet İnşaat Hitit Business Residence fiyat listesi kapsamında konutların fiyatları ve ödeme koşulları haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor



Hitit Business Residence projesi, Beylikdüzü Bölgesi'nde  Ar-Met İnşaat  tarafından yükseliyor. Toplam arsa alanı 3 bin 800 metrekare olan Hitit Business Residence Evleri'nin inşaat çalışmaları 1 ay öncesinde başladı. Armet İnşaat Hitit Business Residence fiyat listesi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor. 


Armet İnşaat Hitit Business Residence fiyat listesi!


Toplamda 222 konutun yer aldığı Hitit Business Beylikdüzü'nde ofis sayısı 27 olarak belirlenirken toplam 17 ticari ünite de projede yer alıyor. Toplam inşaat alanı 5 bin 400 metrekare olan Hitit Business Residence Beylikdüzü'nde yer alan konutlardan stüdyo evlerin alanları 40 metrekare, 1 oda 1 salon evlerin alanları 77 metrekare ve 2 oda 1 salon evlerin alanları 140 ila 255 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Armet İnşaat Hitit Business Residence fiyat listesi kısmına geçmeden önce Hitit Business Residence Beylikdüzü ödeme planı ve Hitit Business Residence Beylikdüzü teslim tarihi kısmından bahsedelim...


Hitit Business Residence Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 35 oranındaki peşinat sonrasında 36 aya kadar faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. 


Hitit Business Residence Beylikdüzü ne zaman teslim?

Hitit Business Residence Evleri teslimler 2014 yılının yazında Ağustos ayında gerçekleştirilecek. 


Armet İnşaat Hitit Business Residence fiyat listesi şu şekilde

Armet İnşaat Hitit Business Residence Beylikdüzü satılık daire fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatları 2500 dolardan başlıyor ve 2900 dolarak kadar yükseliyor. 


Armet İnşaat Hitit Business Residence nerede : Hürriyet Bulvarı Armet İş Merkezi No:11 Beylikdüzü 


Hitit Business Residence Beylikdüzü iletişim

Telefon: 0212 872 55 51

Web Adresi: http://www.hititbusinessresidence.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön