27 / 04 / 2024

Beylikdüzü Hitit Business Residence fiyat listesi!

Beylikdüzü Hitit Business Residence fiyat listesi!

Firma: Ar-Met İnşaat

Proje: Hitit Business Residence

Beylikdüzü Hitit Business Residence fiyat listesi kapsamında konutların fiyatları ve ödeme koşulları haberimizin içinde yer alıyor



Ar-Met İnşaat tarafından yükselen Hitit Business Residence kapsamında konutlar, ofisler ve ticari üniteler yer alıyor. Toplam 3 bin 800 metrekare arsa ve 5 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip olan Beylikdüzü Hitit Business Residence fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. 


Beylikdüzü Hitit Business Residence projesindeki konutlar stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki stüdyolar 40 metrekarelik alandan, 1+1'ler 77 metrekarelik alandan ve 2+1'ler ise 140-255 metrekarelik alandan meydana geliyor. 


Beylikdüzü Hitit Business Residence fiyat listesi!


Beylikdüzü Hitit Business Residence Evleri'nde 222 konutun yanı sıra 27 ofis ile 17 ticari ünite de bulunuyor. Beylikdüzü Hitit Business Residence fiyat listesi kısmına geçmeden önce Beylikdüzü Hitit Business Residence ödeme koşulları ve Beylikdüzü Hitit Business Residence teslim tarihi kısmından bahsedelim...


Beylikdüzü Hitit Business Residence ödeme planı kapsamında 36 aya kadar faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Ayrıca yüzde 35 oranında peşinat veriliyor. 


Beylikdüzü Hitit Business Residence ne zaman teslim?

Beylikdüzü Hitit Business Residence teslim tarihi Ağustos 2014 olarak belirlendi. 


Beylikdüzü Hitit Business Residence fiyat listesi şu şekilde

Beylikdüzü Hitit Business Residence satılık konut fiyatları metrekare birim olarak 2 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor ve 2 bin 900 dolara kadar yükseliyor. 


Beylikdüzü Hitit Business Residence ulaşım bilgileri : Hürriyet Bulvarı Armet İş Merkezi No:11 Beylikdüzü 


Beylikdüzü Hitit Business Residence iletişim bilgileri

Telefon: 0212 872 55 51

Web Adresi: http://www.hititbusinessresidence.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön