10 / 05 / 2024

Beylikdüzü Hitit Business Residence Projesi!

Beylikdüzü Hitit Business Residence Projesi!

Firma: Armet İnşaat

Proje: Hitit Business Residence

Armet İnşaat projesi, Beylikdüzü Hitit Business Residence Projesi kapsamında yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor



Hitit Business Residence projesi, Beylikdüzü Bölgesi içinde Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Beylikdüzü Hitit Business Residence Projesi,  Armet İnşaat  tarafından yükseliyor. 


Beylikdüzü Hitit Business Residence Projesi kapsamında toplam arsa alanı 3 bin 800 metrekare olarak tasarlandı. Beylikdüzü Hitit Business Residence Projesi kapsamında 27 ofis bulunuyor. 


Beylikdüzü Hitit Business Residence Projesi kapsamında 17 ticari ünite bulunuyor. Projedeki dairelerin alanları 40 metrekareden başlıyor ve 255 metrekareye kadar yükseliyor. 


Beylikdüzü Hitit Business Residence Projesi satılık daireleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Beylikdüzü Hitit Business Residence Projesi satış fiyatları metrekare birim olarak 2 bin 500 dolardan başlıyor. 


Beylikdüzü Hitit Business Residence Projesi ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Beylikdüzü Hitit Business Residence Projesi teslimleri 18 ay sonra olarak belirlendi. 


Beylikdüzü Hitit Business Residence Projesi iletişim

Telefon: 0212 872 55 51

Web Adresi: http://www.hititbusinessresidence.com/


projeye sor



Geri Dön