14 / 05 / 2024

Beylikdüzü Hitit Business Residence adres! 18 ay sonra teslim!

Beylikdüzü Hitit Business Residence adres! 18 ay sonra teslim!

Firma: Armet İnşaat

Proje: Hitit Business Residence

Beylikdüzü Hitit Business Residence adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında bulunan konut tiplerinin alanları 40 metrekareden başlıyor ve de 255 metrekareye kadar yükseliyor



Hitit Business Residence projesi, Beylikdüzü'nde Avrupa Yakası içinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Hitit Business Residence adres bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Beylikdüzü Hitit Business Residence projesi,  Armet İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Hitit Business Residence kapsamında toplam arsa alanı 3 bin 800 metrekare olarak belirlendi. 


Beylikdüzü Hitit Business Residence satılık daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1'lerden meydana geliyor. Projede kapsamında 17 ticari ünite bulunuyor. 


 Beylikdüzü Hitit Business Residence adres! 18 ay sonra teslim!


27 ofisten meydana gelen proje kapsamında konutların alanları 40 metrekareden başlıyor ve 255 metrekareye kadar yükseliyor. 


Beylikdüzü Hitit Business Residence adres!

Beylikdüzü Hitit Business Residence adres bilgileri kapsamında  proje, metrobüse 2 dakika, Marmara Park'a 5 dakika, Tüyap fuar Merkezi'ne 8 dakika, E-5'e 2 dakika, Koçtaş'a 3 dakika, TEM'e 15 dakika mesafede yükseliyor. 


Beylikdüzü Hitit Business Residence teslim tarihi 18 ay sonra olarak belirlendi. Proje kapsamında çocuk kulübü, yeşil alanlar,tenis kortu,cafe, lobi, AVM, güzellik merkezi, hamam-sauna, spa ve de yüzme havuzu bulunuyor. 


Beylikdüzü Hitit Business Residence iletişim

Telefon: 0212 872 55 51

Web Adresi: www.hititbusinessresidence.com


projeye sor



Geri Dön