29 / 04 / 2024

Arnica Demli Çay Makinesi en uygun fiyata nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica Demli Çay Makinesi en uygun fiyata nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Çay severlerin istedikleri zaman çay yapabilmeleri için Arnica, 1800 watt kaynama gücüne,1,8 litre su ısıtıcı ve 1 litrelik demlik kapasitesine sahip çay makinesiyle karşımıza çıkıyor. Tasarımı ile dikkat çeken cihaz aynı zamanda enerjiden de tasarruf ettiriyor.



Arnica Demli Çay Makinesi en uygun fiyata nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 18 Şubat 2023 fiyat listesi
Çay, pek çok kültürde yer alan vazgeçilmez içeceklerden bir tanesidir.Bu içeceği lezzetli yapan onun demini iyi almasından gelir. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Arnica Demli rose IH33151 çay makinesi, çay içmeyi seven herkesin beklentilerine cevap verir.İşte çay makinesinin özellikleri..

ÇAY MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Çay makinesi 1800 W kaynama gücü,1.8 litre su ısıtıcı kapasitesi ve  1 litre demlik kapasitesi ile çay demlemeyi pratik bir hale getiriyor. 
  • Arnica IH33151 çay makinesi, demlik ve su ısıtıcı olmak üzere iki farklı parçadan meydana geliyor. Üst üste yerleştirilen parçaların alt kısmında su ısınıyor. Üst kısmında ise çayı demleyebileceğiniz bir hazne bulunuyor. 
  • Cihazın demlik kapasitesi 1 litre, ısıtıcı kapasitesi ise 1.8 litre olarak biliniyor. Geniş aileler için son derece ideal olan cihaz, çay keyfini uzun süre devam ettirebilir tasarımıyla öne çıkıyor.
  • 1800 W kaynama gücüne sahip olan Arnica Demli rose çay makinesi, suyun kısa sürede kaynamasını sağlar.Zamandan tasarruf etmenize yardımcı olurken aynı zamanda düşük miktarda enerji tüketir. 
  • Paslanmaz çelikten üretilen demlik ve gövde, cihazın zarar görmesinin önüne geçer. Bu sayede düşme, çarpma ve kırılma gibi kazalar sonucunda oluşabilecek pek çok riski engeller.
  • Cihazın çay filtresi de paslanmaz çelik malzemeden üretilmektedir. Söz konusu parça, demin içerisinde bulunan partikülleri filtreleyerek bardağa ulaşmasının önüne geçer. Bu sayede hem güvenli hem de sağlıklı bir çay keyfi yaşanır.
  • Arnica Demli rose IH33151 çay makinesi sıcak tutma fonksiyonunu da vardır. 160 W güce sahip olan bu cihaz,demlenen çayın soğumasını engeller. Böylece içecek keyfinizi uzun bir süre boyunca yaşayabilirsiniz.

Peki Arnica çay makinesi en uygun fiyata nerden alınır? 
 


Geri Dön