29 / 04 / 2024

Ars Teknik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ars Teknik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Taner Arslan ve Zeynep Arslan ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Ars Teknik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Taner Arslan ve Zeynep Arslan ortaklığında kuruldu. 


Ars Teknik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Sirket her türlü insaatlara mühendislik faaliyeti hizmetleri verebilir. 2- Sirket her türlü insaatlara mimarlık faaliyetleri hizmet verebilir. 3- Sirket her türlü insaatların proje taahhüt islerini yürütebilir. 4- Sirket her türlü insaat isi yapabilir,insaat malzemeleri alım satımı yapar. 5- Sirket her türlü insaatlar için is makinaları alır, satar,kiralar, kiraya verir. 6- Sirket konusu ile ilgili subeler açabilir. 7- Sirket her karayolu araçlarını bünyesinde iktisap edebilir.



Ars Teknik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Fatih Mah.Umutreis Cad. S.Aydemir Ap.St.N.11/12 Büyükçekmece 



Geri Dön