Arsa ve Arazi

'Arsa ve araziye yatırım yapan kazanır' diyen gayrimenkul uzmanı 5 maddede nedenini açıkladı! 

Arsa ve arazi yatırımı konusunda yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, arsa ve arazi yatırımının neden önemli olduğunu 5 maddede açıkladı.  

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, arsa ve arazi yatırımının önemine değinerek, yatırımcılara her zaman kazandıracağını her açıklamasında ifade etti.  Gültekin, son 3-4 yılda toprak yatırımındaki farkındağı artırmaya çalıştığını söyledi.

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabı X'ten neden toprağa yatırım yapılması gerektiğini maddeler halinde açıkladı. İşte o paylaşım....

Murat Gültekin @muratguItekin

Anlatayım….

1) Son 3-4 yıldır Toprak yatırımındaki farkındalığı artırmaya çalışıyorum.

2) Türkiye ve dünyadaki önemli şirketlerin çoğunun kökeninde devasa toprak yatırımları var.

3) Topraklarımızı yabancılar alıyor yıllardır, bizim toplum hem bi haber hemde umursamıyor. Bende diyorum ki kardeşim betona para verip 1 depremde hepsini kaybetmektense ve sağlıksız besin tüketmektense toprak yatırımı yapın, hem sağlığını hem ekonominizi koruyun.

4) İllaki yakın çevreme de sürekli tavsiyelerde bulunuyorum, teşekkürler ve dualar alıyorum, son derece de mutluyum bu konuda. 

5) Gelelim prim yapacak yerleri neden söylediğimeee; 

Toprak yatırımında sizlerde farkındaysanız kamuyu aydınlatan, doğru hamleleri öğreten ne bir platform nede bir proje var. Ne devletin nede kurumların umrunda değil. Neden anlatmıyorlar, çünkü işlerine gelmiyor, sadece kendileri kazanmak istiyor. Neden? Çünkü toplum toprak yatırımı konusunda fazlasıyla BİLİNÇSİZ. Bu da bazı odakların işine geliyor. Pekiiii ben ne yaptım ve ne yapıyorum? 

Türkiye’de bu konuda kimsenin yapmadığı, bilimsel teknik araştırmalar, analizler ve saha çalışmalarına zaman harcayarak 100 kişilik bir ekip ile HİÇ BİR KURUM VE ÖZEL SEKTÖRÜN YAPMADIĞI ya da YAPAMADIĞI bir çalışma modeliyle doğru analizler belirleyip, UMUTSUZ, FİKİRSİZ, BİLİNÇSİZ insanları BİLİNÇLENDİRMEKLE BERABER, mutlu olduğum bir çalışma yapıyorum. 

SON DERECE DE MEMNUN OLAN VE BUGÜNE KADAR BİNLERCE TEŞEKKÜR MESAJI ALMIŞ BİRİ OLARAK HER GECE RAHAT UYUYORUM. 

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR. HEPİMİZ MUTLU OLURSAK ÜLKE MUTLU OLUR, KALKINIR, GÜÇLÜ OLUR, MUTLU NESİLLER YETİŞİR.. 

Özet : Bana sizin sorduğunuz soruyu bugüne kadar yüzlercesi sordu. Siz çok edepli bir biçimde sorduğunuz için bende tüm samimiyetimle anlattım. Fakat bu ve benzer soruları soran çoğu kişi sadece kendine Müslüman olmanın daha doğru olduğunu zannettiği ve öyle yetiştirildiği için siz ve sizin gibilerin niyetini ve karakterini anlamakla beraber SİZLER GİBİ OLMADIĞIMI belirtmek isterim. 

İstanbul'un kuzeyine dikkat çeken ünlü gayrimenkul uzmanı açıkladı: 2025 imar ve kentsel dönüşüm yılı olacak!

Villa imarlı arsalar ihaleyle metrekaresi 2 bin TL'den satılıyor! Uzman isim yatırımcılara seslendi! Farkında değilsiniz

Kıbrıs, konut ve arsa yatırımında en iyi lokasyonların başında geliyor!