05 / 05 / 2024

Artaş İnşaat 1 haftada 400 konut sattı!

Artaş İnşaat 1 haftada 400 konut sattı!

Artaş İnşaat'ın Topkapı'da hayata geçireceği 'Avrupa Konutları Kale' konut projesinde daireler hızla sahiplerini buluyor. İlk hafta içinde 400 konutun satıldığı projenin son daireleri de satışa sunuldu. Projedeki 2016'da teslim edilecek.



İSTANBUL Topkapı'da inşa edilen ve Artaş İnşaat imzası taşıyan Avrupa Konutları Kale projesinde satışlar sürüyor. 

Topkapı'da, E5 Karayolu üzerinde konumlandırılan Avrupa Konutları Kale, konut alıcılan tarafından uzun zamandır merakla bekleniyordu. 4 Kasım'da saüşa sunulan projede ilk hafta içinde 400 konut sahiplerini buldu. 



650 MİLYON YATIRIM 

Kale Endüstri Holding'in Topkapı'daki arsası üzerinde, yükselen, Avrupa Konutları Kale 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. Şehir içi ulaşım açısından büyük avantaja sahip bir lokasyonda konumlanan proje, Metrobüs ve tramvay duraklarına yürüme mesafesinde bulunuyor. Projede, 599 daire, 30 mağaza ve 52 ofis Ue inşa edüdiği bölgenin merkezini oluşturacak. 37 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Avrupa Konutları Kale, konut bloklarına 88 bin 700 metrekare, ticari alanlara ise 21 bin 300 metrekare ayrıldı. E5 Karayolu üzerinde yer alan proje, estetik mimarisi, az katlı yapısı ve peyzaj alanlarıyla öne çıkıyor. 


GENİŞ SOSYAL ALAN 

Artaş İnşaat yöneticileri, bugüne dek hayata geçirdiği Avrupa Konutları markalı 10 bin konutta sunduğu bütün ayncalıklan, Avrupa Konutları Kale ile Topkapı'ya taşıdığım söyledi. Avrupa Konutları Kale'nin peyzaj alanlarının yanı sıra sosyal yaşam ve spor alanlarıyla da dikkat çektiğini belirten şirket yöneticisi, "Projemizde fitness merkezi, sauna, buhar odası, Türk hamamı, 2 kapalı yüzme havuzu ve açık spor alanları ile konutlara ait bin 350 araçlık kapalı otopark bulunuyor. Bölgenin tüm ihtiyaçlarına yamt verecek 30 adet cadde üzeri mağaza da bulunacak" dedi. 2016'da teslim AVRUPA Konutları Kale'de büyüklükleri 77 üe 210 metrekare arasmda değişen 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 seçenekleriyle alıcı buluyor. İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimlerin Temmuz 2016'da yapılması planlanıyor. 


Hürriyet Ek


Geri Dön