02 / 05 / 2024

Avrupa Konutları Kale'de bir haftada 400 konut satıldı!

 Avrupa Konutları Kale'de bir haftada 400 konut satıldı!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Topkapı'da Kale Endüstri Holding'in arazisinde konut ağırlıklı karma proje Avrupa Konutları Kale'ye 650 milyon lira yatırım yapacak olan Artaş Grubu, satışları başlattığı ilk haftada toplam 400 konut sattı.



Avrupa Konutları markasıyla yeni konut projelerinin yatırımına devam eden Artaş Grubu, Avrupa Konutları Kale'nin lansmanından itibaren geçen 1 haftalık sürede 400 konut sattı. Kale Kilit'in Topkapı'daki arsası üzerinde, Artaş Grubu imzasıyla yükselen, Avrupa Konutları Kale, 650 milyon liralık yatımla hayata geçiriliyor. 5 bin 200 ön talep aldıklarını belirten Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, satış için endişelerinin olmadığını, birkaç hafta içinde konutları satabileceklerini söyledi. İlk hafta verilerine göre, Artaş, 400 konut satışını geçti. Artaş Grubu, bugüne dek hayata geçirdiği Avrupa Konutları markalı 10 bin konut sattı. 599 daire, 52 ofis ve 30 dükkanın yer aldığı Avrupa Konutları Kale'de ortalama metrekare fiyatı ise 7 bin lira. Projede, 77 metrekare ile 21 metrekare arasında değişen daireler, 1-1-1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle alıcı buluyor. İnşaat çalışmalarının başladığı projede daire teslimleri ise Temmuz 2016'da yapılacak. 


Bir kişiye bir ev 

Kale Endüstri Holding ile hasılat paylaşımına gideceklerini dile getiren Çetinsaya, konutları öncelikli olarak ikamet amacıyla almak isteyenlere satmak istediklerini vurguladı. Çetinsaya, şunları söyledi: "Biz mümkün olduğu kadar bir kişiye, bir ev satıyoruz. Yani yatırım için birkaç ev alınmak istenebilir ama önceliğimiz ikamet etmek isteyenden yana. Aileleri ve tarihi yanmada karşısında olmamızı düşünerek aslında bölgenin 14 kat imar hakkı olmasına rağmen 10 katlı yapılar tercih ettik." Banka kredileri ve konut fiyatları açısından sektörün uygun bir dönemde olduğunun altını çizen Çetinsaya, "Avrupa Konudan markasının güvencesi ve proje konumu itibariyle yatırımcıların da talebini çeken proje, İstanbul'un eşsiz bölgelerinden Topkapı'da, denize nazır bir noktada bulunuyor. Şehir içi ulaşım açısından büyük avantaja sahip bir lokasyonda konumlanan proje, Metrobüs ve tramvay duraklarına yürüme mesafesinde bulunuyor" dedi. 



1350 araçlık kapalı otopark 

Avrupa Konutları Kale, peyzaj alanlarının yanısıra sosyal yaşam ve spor alanlarıyla da projesini geliştiriyor. 37 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Avrupa Konutları Kale'de, konut bloklarına 88 bin 700 metrekare, ticari alanlara ise 21 bin 300 metrekare ayrıldı. Fitness merkezi, sauna, buhar odası, Türk Hamamı, 2 kapalı yüzme havuz ve açık spor alanları ile konutlara ait 1350 araçlık kapalı otoparka sahip olan projede, bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek 30 adet cadde üzeri mağaza da yer alıyor.



Milliyet Emlak Rehberi 




Avrupa Konutları Kale iletişim


Telefon: 444 38 25


Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com




projeye sor



Geri Dön