29 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Kale'de metrekaresi 7 bin TL!

Avrupa Konutları Kale'de metrekaresi 7 bin TL!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Artaş Grubu'nun İstanbul Topkapı'da Kale Holding arsasında hayata geçireceği gayrimenkul projesi Avrupa Konutları Kale'de 599 konut yer alıyor. 650 milyon lira yatırım değerine sahip projeye 5 bin 200 talep geldiği açıklandı.



Avrupa Konutları markasıyla 10 binden fazla konut inşa eden Artaş Grubu yeni adres olarak İstanbul Topkapı'yı seçti. Kale Holding'in 37 bin metrekare arsası üzerine yer alacak Avrupa Konutları Kale'de 599 konut, 30 mağaza ve 52 ofis yer alacak. 650 milyon lira yatırımla hayata geçirdikleri proje içini 1 yıldır çalıştıklarını söyleyen Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkam Süleyman Çetinsaya, "599 ev için 5 bin 200 talep aldık. Konutların tamamım 1 haftada satmayı planlıyoruz" dedi. 


Projede 14 kat yapı yapma hakları olduğunu ancak 10 kata karar verdiklerini belirten Çetinsaya, "Projemiz tarihi yarımadaya ve surlara yalan. Bu nedenle şehrin siluetine etkisine dikkat ettik. Bundan soma az katlı konutlara ağırlık vereceğiz. Şehrin merkezinde insan ölçeğinde konutlar olmalı" dedi. 

Güçlü arsa stokları olduğunu ve gayrimenkul yatırımlarına ağırlık vereceklerini belirten Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkam Sedat Özgür, "İstanbul'da Güngören, Çobançeşme, Güzelce ve Avcüar bölgelerinde 400 bin metrekare arsamız var. Bundan somaki projemizde de Artaş ile çalışacağız" dedi. Kale'nin depo olarak kullandığı fabrika alanında hayata geçen projede konutların ortalama metrekare satış fiyatı 7 bin TL. 3+1 ve 4+1 dairelerin ağırlıkta olduğu projede konut fiyatları 1 milyon 896 bin liraya kadar yükseliyor. Evlerin temmuz 2016'da teslim edilmesi planlanıyor. 



Tel: 444 38 25 

Web: www.avrupakonutlarikale.com


Gülistan Alagöz-Hürriyet


projeye sor



Geri Dön