03 / 05 / 2024

Artelon'dan estetik rahatlık!

Artelon'dan estetik rahatlık!

Artelon'un yüksek askı aparatları ile tüm mekanlarda estetik ve rahatlık



Artelon'un LCD, Plazma Tv, Monitör ve Projeksiyonlar için yeni teknoloji ile tasarladığı hareket kabiliyeti yüksek askı aparatları ile tüm mekânlar estetik ve rahatlığa kavuşuyor.

Görüntü teknolojilerindeki ürünlerin en başında yer alan TV'ler ve projeksiyonlar, artık her türlü bütçeye uygun fiyatlarla sunulan ürünler haline geldi.

Her ne kadar ileri teknolojinin kullanıldığı bu ürünler yaşamımızı kolaylaştırıp renk katsa da, satın aldıktan sonra evin farklı bölümlerine montajı, kurulum ve fonksiyonel kullanımı konusunda bazı problemlerle karşılaşılıyor. İşte ARTELON sayesinde bu sorunlar artık ortadan kalkıyor.

ARTELON, LCD, Plazma Tv, Monitör ve Projeksiyonlar için özel tasarlanmış, hareket kabiliyeti yüksek duvar askı aparatlarıyla üstün seyir keyfi sunuyor.

Mekânlarda daha geniş yer kazanımı sağlayan ARTELON duvar, tavan ve masa askı aparatları, özel kablo gizleme sistemiyle fonksiyonel kombinasyonlara, ergonomik ve şık tasarımlara sahip...

ARTELON'un ürün grupları arasında yer alan Cleo serisiyle TV veya monitörlere yer yaratma konusu sorun olmaktan çıkıyor.  Duvara asılan ARTELON askı aparatlarıyla sehpa devri sona ererken, tüm mekanlar da estetik ve ferah alanlar yaratmak artık çok kolay. Eski teknolojilerin kullanıldığı aparatlar, TV'nin farklı açılardan izlenmesini olanaksız kılıyor. Oysa ARTELON'un hareketli askı aparatlarıyla duvara asılan ekranların hem yer problemi ortadan kalkıyor, hem de sağ-sol, aşağı-yukarı, ileri-geri hareketlerle her açıdan izlenmesi sağlanıyor.

Ergonomik, ayarlanabilir ve kusursuz formlara sahip şık tasarımları, uygun fiyatlarıyla ARTELON ürün özellikleri ve fiyatları hakkında daha geniş bilgi için; www.artelon.com.tr sitesine gelin ve ücretsiz kargo avantajından yararlanın.



Geri Dön